in

Scandal între soprana Angela Gheorghiu şi trupa Holograf

La doi ani după ce au scos împreună piesa “Nu mai e timp”, care s-a bucurat de un mare succes, a izbucnit un scandal între Angela Gheorghiu şi trupa Holograf.

Soprana pretinde că această colaborare nu a caracterizat-o şi are cuvinte dure la adresa celor de la Holograf. Angela Gheorghiu pretinde că i s-au impus anumite lucruri la înregistrari. “În ultima vreme, mi-am dat seama că pot să fac ceva cum vreau eu, şi nu cum impune o formaţie. Că am facut cu Holograf un clip şi eu m-am dus, pur şi simplu, acolo şi au făcut ce au vrut în mintea lor. Bineînţeles, nu era pe gustul meu, se înţelege. Am acceptat din prietenie, dar nu este Angela. A fost o Angela foarte, cum să spun, altruistă”, explica Angela Gheorghiu, conform CanCan.

Cei de la Holograf se arată surprinşi de aceste declaraţii ale Angelei Gheorghiu. “Mă surprind afirmaţiile Angelei Gheorghiu şi rămân cu surprinderea. Nu prea am ce să comentez, îmi pare rău dacă a fost nemulţumită şi ne spune asta după doi ani. Atunci a fost foarte încântată. De fapt, ea şi-a dorit colaborarea mai mult decât noi. Dar, ştiţi cum e, Dumnezeu le aşează în pagină pe toate, fără nicio excepţie. Noi ne vedem de viaţa noastră, frumoasă, zic eu. Niciodată nu s-a pus problema ca, în vreun fel, cariera noastră să depindă de colaborarea, bună sau rea, cu Angela Gheorghiu. Cariera noastră e doar a noastră, şi cu ea, şi fără ea”, a declarat Edi Petroşel pentru ziarul Ring.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Interpretă de muzică populară, şefă la Direcţia Anticorupţie din Guvern. Dragnea: „O recomandă vocea şi talentul”

Dosar penal pentru un italian prins la braconaj în România, deținea ilegal mii de păsări