in

Interpretă de muzică populară, şefă la Direcţia Anticorupţie din Guvern. Dragnea: „O recomandă vocea şi talentul”

Artista Ioana Maria Ardelean, şefa Serviciului Anticorupţie din Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Cântăreaţa de muzică populară coordonează, la 29 de ani, Serviciul Anticorupţie din Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Liviu Dragnea a declarat că pe tânără o recomandă „vocea şi talentul”.”Eu nu ştiu ce cântăreaţă a fost, dar ea a coordonat câteva proiecte importante în cadrul MCV. A coordonat proiecte legate de implementarea strategiei de integritate în Ministerul Dezvoltării şi în structurile teritoriale. Sunt foarte bune proiectele, ce a făcut înainte nu mă interesează, eu sunt foarte mulţumit de ceea ce face”, a declarat vicepremierul Liviu Dragnea. Ioana Maria Ardelean va veghea modul în care sunt derulate proiectele din fonduri europene.

Cântăreaţa de 29 de ani este din Bistriţa şi a absolvit Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, din cadrul SNSPA. Tânăra a făcut cursuri posuniversitare la Universitatea din Bucureşti, la catedra UNESCO, iar după absolvire, a fost angajată la cabinetul secretarului general Eduard Hellvig.

Ea este nepoata cântăreţei de muzică populară Corneliei Ardelean Archiudean. Ioana Maria Ardelean a lansat primul album de muzică populară – Cânt să-mi stâmpăr inima – în 2012, la Palatul Parlamentului, în salonul oficial al Senatului.

Interpreta de muzică populară a fost cooptată consilier la Ministerul Dezvoltării şi Turismului, la cabinetul lui Eduard Hellvig, după venirea USL la guvernare. Ardelean a devenit şefă de cabinet, iar după plecarea lui Hellvig din Guvern, tânăra a fost numită funcţionar public, deşi nu avea experienţă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Noi şi romii

Scandal între soprana Angela Gheorghiu şi trupa Holograf