in

VIDEO Solistul trupei Reamonn: “România este o ţară fantastică. Cea mai mare comoară a sa sunt oamenii”

Solistul trupei Reamonn, Rea Garvey, invitat special la „Vocea României” pe 22 noiembrie, spune despre România că este fantastică şi consideră că cea mai mare comoară a acestei ţări sunt oamenii. Foarte interesant este faptul că trupa Reamonn s-a consacrat pe plan internaţional cu piesa “Supergirl”, a cărei muză este o clujeancă. Josephine este soţia artistului, împreună cu care are o fetiţă.

Legătură specială cu România

În interviul acordat revistei Pro TV Magazin, Garvey a vorbit despre „legătura specială” pe care o are cu România. „Am o familie aici. Soţia mea, Josephine, este din Cluj şi am o legătură specială cu România, pentru că ea are încă multe rude aici. De pildă, mama ei vorbeşte româneşte cu fiica noastră (Rea are o fetiţă de 6 ani, Aamor – n.r.). Bunica ei este unguroaică, deci în casa noastră se vorbesc multe limbi. Fiica noastră vorbeşte, aşadar, multe limbi. Eu sunt un irlandez care trăieşte în Germania, însă nu mi-am uitat rădăcinile, iar soţia mea este foarte mândră că este româncă. După mine, România este o ţară fantastică”, a spus cântăreţul.

Petrece Crăciunul şi Revelionul la Cluj

Garvey a mai spus că adoră „toate întâlnirile cu prietenii şi rudele” când vine în vizită cu familia sa în România, de Paşte sau de Crăciun. „Îmi place când intrăm într-un apartament şi gazdele îţi pun absolut totul pe masă şi mâncăm, bem şi râdem. Adică eu nici măcar nu vorbesc limba română, dar mă simt bine stând printre ei şi înţeleg aproape tot ce se discută. De fapt, iubesc oamenii de aici. Cred că cea mai mare comoară a acestei ţări sunt oamenii”.

Cântăreţul a mai povestit cum sărbătoreşte Revelionul la Cluj-Napoca. „Ştii, nouă, irlandezilor, ne place să petrecem, însă mi-am dat seama că îmi este imposibil să ţin pasul cu oamenii de aici. Cel mai amuzant lucru care mi s-a întâmplat a fost de un Revelion. După ora României, la 10.00 noaptea sărbătorim trecerea în noul an pentru irlandezi, din cauza decalajului orar, la 11.00 – ne bucurăm pentru nemţi, iar pentru Anul Nou din România am plănuit să mergem în piaţa din centrul Clujului, să sărbătorim alături de verii soţiei mele. Ne-am dus cu două sticle de şampanie şi ne aşteptam să fie mii de oameni acolo, însă clujenii se pare că hotărâseră ca, tocmai în acel an, să facă Revelionul acasă. Aşa că, la miezul nopţii, eram în piaţă doar 4 oameni cu două sticle de şampanie, dar a fost o experienţă amuzantă”.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Umberto Eco pentru The Guardian: Italia nu e o ţară intelectuală, Berlusconi e “un geniu al comunicării”

Succesul lui “Vasco” Tabără: “Mi-am deschis firmă în România, cu experienţa dobândită în Italia”