in

FOTO/ Soprana Angela Gheorghiu promovează România într-o revistă americană

Cunoscuta soprană Angela Gheorghiu a realizat o şedinţă foto pentru revista americană ”More”, în vederea promovării turistice a plaiurilor mioritice.

Angela Gheorghiu este unul din cei mai mari ambasadori ai valorilor României, la nivel mondial. Artista este cunoscută pe toate meridianele şi susţine spectacole în marile săli ale lumii. Având o astfel de influenţă asupra publicului de pretutindeni, soprana a decis să facă încă un bine ţării sale şi a realizat o şedinţă foto pentru revista „More”, din SUA, în care promovează tradiţiile româneşti.

Artista a renunţat la rochiile de seară elegante şi a îmbrăcat costumul popular românesc. În acest mod s-a fotografiat în Maramureş, lângă mănăstirile din Bucovina, precum şi la Sinaia, în faţa Castelului Peleş, astfel încât americanii să fie la curent cu frumuseţile pe care le pot întâlni în România.

A lucrat cu fotograful vedetelor de la Hollywood

Angela Gheorghiu a lucrat cu fotograful vedetelor de la Hollywood, Christian Witkin. Sesiunea foto este parte a campaniei de promovare a României pe care Angela Ghoerghiu a iniţiat-o la sfârşitul verii. Angela Gheorghiu şi Christian Witkin au făcut fotografiile la Palatul Peleş şi la Palatul Pelişor din Sinaia, cu sprijinul Casei Regale a României. Angelei Gheorghiu va fi decorată pe 25 octombrie de Casa Regală a României cu ordinul Nihil Sine Deo.

Christian Witkin a fotografiat de-a lungul timpului mai multe vedete de la Hollywood: actriţele Scarlett Johansson, Rachel Weisz, Anjelica Huston fiind doar câteva dintre ele. De asemenea, Witkin a mai lucrat cu Anthony Hopkins, Javier Bardem sau Steve Jobs. „Am lucrat cu actori, regizori, pictori, .dar până acum cu nimeni din lumea operei. Nici în România nu am mai fost pâna acum, aşa că pentru mine sunt două premiere absolute. Angela a fost specială, a ştiut să mă inspire şi pe mine. Ştie să se joace cu aparatul de fotografiat”, a povestit Christian Witkin despre lucrul cu Angela Gheorghiu, într-un comunicat trimis de Biroul de Presă al sopranei.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Exploataţi ca animalele într-o fermă din Sicilia

Delicat ca ursul după ploaie