in

Ştefan Bănică şi Andreea Marin, folosiţi de escroci pentru a păcăli românii

Popularitatea de care se bucură Andreea Marin şi Ştefan Bănică îi ajută pe escroci să păcăleasca din ce în ce mai mulţi români.

În numele celor două vedete se organizează concursuri fictive astfel că cei doi ţin să informeze despre pericolul în care cad multe persoane. În numele Andreei Marin se promit premii inexistente, iar în numele lui Ştefan Bănică se răspândesc concursuri pe internet cu premii pe baza reâncărcării cartelelor telefonice.

“Un grup de escroci sună pe diverse telefoane şi promit oamenilor premii din partea mea, iar pentru aceste premii mari le cer să plătească taxe, sume de bani aşadar. E important să ştiţi de la sursă: nimeni nu vă va suna în mod real din partea Andreei Marin, nu există asemenea premii, e doar o modalitate de a vă păcăli pentru a scoate bani din buzunarul dumneavoastră”, a declarat Andreea Marin.

La rândul lui, Ştefan Bănică ţine să precizeze: „În urma mai multor mesaje primite de la voi, referitoare la nişte anunţuri-concursuri care circulă pe facebook şi în care este folosită ilegal imaginea mea (mai exact, o fotografie de-a mea), anunţuri care conţin proceduri de reîncărcare a cartelelor telefonice şi menţionarea unor aşa-zise câştiguri de pe urma acestor încărcări, e neapărat necesar să transmit că nu am nicio legătură cu astfel de anunţuri.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Medic militar, reţinut de procurori. A fost prins în flagrant când primea mită de 2.000 de euro

Electrocutat mortal la furat cupru, abandonat de complici la o benzinărie