in

Electrocutat mortal la furat cupru, abandonat de complici la o benzinărie

Gheorghe Marin Motruna, un tânăr de 21 de ani de origine română, a fost găsit în agonie, vineri noapte, după ora 23, de un automobilist în zona de servicii San Donato Est (foto), unde a fost ”descărcat” de complicii săi.

A fost electrocutat în timp ce tăia cabluri din cupru de-a lungul căii ferate şi apoi abandonat ca un sac de gunoi în întunericul unei zone de servicii de pe drumul de centură est din Milano. Vegheat în timp ce agoniza de un alt băiat ca şi el, probabil un complice, într-atât de şocat încât nu ştia să cheme ajutoarele, nici să explice de unde veneau şi de ce.

În cele din urmă a murit pe o targă în ambulanţă, fără măcar a ajunge la spital. Printre prădătorii de aur roşu este considerat ca un accident la locul de muncă. Ceva ce poţi lua în calcul, dacă eşti atât de disperat şi lipsit de experienţă în manevrarea firelor de înaltă tensiune pe întuneric.

Român la furat cupru, cade de pe acoperiș și moare

Alarma s-a dat la puţin timp după ora 22 şi a fost lansată de Poliţia feroviară din Rogoredo. Au fost tăiate cabluri la un kilometru distanţă, între acel loc şi cabina electrică din Villamaggiore, în direcţia Paviei şi Genovei.

Arestaţi pentru furturi de cupru în toată Italia

Au tăiat iarba pentru a ajunge la armătura căii ferate, au desprins cutiile de metal însă nu au reuşit să desfacă plasticul roşu şi să ia vreun cablu. La o oră după, un automobilist din zona de servicii din San Donato a sunat la 118. ”Este un bărbat inconştient în curtea autogrill-ului”.

Român de 29 de ani, electrocutat la 20.000 de volți la furat cupru, în Termoli

La sosirea ambulanței, medicii l-au găsit Gheorghe Marin Motruna la pământ, cu faţa neagră şi abia respirând și pe un alt băiat de 21 de ani lângă el, care vorbea doar româneşte şi nu ştia să spună ce s-a întâmplat.

Rănitul a fost intubat și s-a încearcat reaniumarea sa la faţa locului timp de peste jumătate de oră, însă eforturile au fost inutile. Gheorghe Motruna a murit puţin după miezul nopţii.

Trei hoți de cupru electrocutați mortal

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ştefan Bănică şi Andreea Marin, folosiţi de escroci pentru a păcăli românii

Mitropolitul Iosif va fi prezent la întâlnirea pentru Pace de la Roma, organizată de Sant’Egidio