in

FOTO Top 10 cele mai frumoase vedete din România

Artistele autohtone Inna, Antonia, Andreea Bălan. Alexandra Stan şi Delia Matache, precum şi fotomodelele care i-au înnebunit pe italieni, Mădălina Ghenea şi Catrinel Menghia, au fost incluse de români în “Top 10 cele mai frumoase românce”, potrivit revistei FHM România.

Cititorii revistei FHM România au hotărât pentru al doilea an consecutiv că Antonia este cea mai frumoasă din lume. Când este pusă să vorbească despre această apreciere, cântăreaţa este însă foarte modestă şi mult mai critică decât cei care au votat-o.

Antonia, cea mai frumoasă prezenţă din showbiz-ul românesc

Pentru al doilea an consecutiv, Antonia a fost desemnată ca fiind cea mai sexy femeie din lume. În viziunea românilor, podiumul celor mai sexy pământene e integral românesc: Antonia ocupă locul 1, fiind urmată de Mădălina Ghenea şi de Catrinel Menghia. Top 10 cele mai sexy femei din toată lumea e completat de Ruxandra Bar (4), Andreea Bălan (5), Inna (8), Alexandra Stan (9) și Delia Matache (10).

“Mădălina Ghenea e mai frumoasă decât mine”

Modestă, Antonia le-a mărturisit fanilor că Mădălina Ghenea ar fi meritat să fie desemnată cea mai frumoasă femeie din lume. “Sincer, nu cred că meritam locul întâi. Cred că merită o altă fată, care este, după părerea mea, mult mai frumoasă decât mine. Este vorba despre Mădălina Ghenea”, a spus artista.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Scotland Yard: operaţiune sub acoperire împotriva escrocilor români care au “ocupat” centrul Londrei

Viceprimarul Gentilini: „Etnii criminaloide bântuie în Italia”