in

Ultima ofertă la eMag: «Toate icoanele de care are nevoie o Biserică». Ce spun clienții: «Atenție la cele care plâng, mi s-a umflat parchetul»

Dacă vrei să-ți faci propria ta biserică, pe partea de icoane problemele sunt rezolvate: la eMag, liderul vânzărilor online din România, poți cumpăra „setul complet” de icoane de care ai nevoie.

„Toate icoanele de care are nevoie o Biserică” se cheamă oferta, în total 82 de icoane, tot setul costă cu puțin peste 13.000 lei, livrarea este gratuită, iar cumpărătorii pot beneficia și de puncte pe cardul eMag.

Sunt și alte oferte. De pildă, „Tablou Decorativ cu Rama tip Icoana Maica Domnului Fecioara Maria” este redus de la 116 la 61 Lei, la fel și „Tablou Decorativ cu Rama tip Icoana Mantuitorul Iisus Hristos”, acceași reducere substanțială.

Ce spun clienții? Comentariile acestora, la rubrica „review-uri” sunt fabuloase. Iată câteva dintre ele.

„ Aveți grijă la cele plângătoare. Mie mi-au făcut tot o lacrimă prin casă, scoteam cu galeata la un moment dat. Am avut norocul să prind și una făcătoare de minuni – Mulțumesc emag! De atunci îmi merge de minune!”

„De cand am cumparat aceste icoane nu mai ma pot odihi. Primesc lumina in fiecare noapte. De cand le am mi se aprind toate lumanarile in casa in fiecare noapte, este ceva imposibil.”

„ Le-am pus in sufragerie iar noaptea trecuta au inceput toate sa planga si mi s-a umflat parchetul.”

Halucinant: Biserica ortodoxă română din Bergamo va fi transformată în moschee. Părintele Gheorghe: «Trăim o catastrofă!»

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ion din România, înlocuit la muncă de Dorel din Vietnam. «Cu acești bani putem să-i aducem acasă pe ai noștri»

Verona, au strâns peste 300.000 de euro din furtul de cabluri de cupru de la calea ferată