in

Un român va fi naşul băieţelului Shakirei

Una dintre cele mai în vogă cântăreţe din lume, Shakira, şi unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti, Gerard Pique, sunt în culmea fericirii. Recent au aflat că vor fi părinţi şi deja au făcut planurile pentru destinul băieţelului lor.

Părintele spiritual al micuţului va fi Nicu Gheară, unul dintre cei mai influenţi oameni de afaceri din România, informează site-ul nefiltrat.ro. Deşi nu este bătut în cuie, este foarte probabil ca românul să fie naşul copilului, întrucât Nicu Gheară este cel care le-a făcut cunoştinţă celor două vedete.

Omul de afaceri locuieşte în Ibiliza

Nicu Gheară este unul dintre cei mai influenţi oameni de afaceri din România, însă locuieşte la câteva mii de kilometri departe de ţară, în Ibiza, unde se se poate spune că este un adevărat personaj monden, mergând la petreceri cu vedete de la Hollywood precum Paris Hilton, Jamie Foxx sau Woody Harrelson.

Shakira: “Pique şi copilul, cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat în viaţă”

“Da, este un băieţel”, a declarat cântăreaţa Shakira (35 de ani), iar despre iubitul ei, Gerard Pique (25 de ani), Shakira a declarat: “Acest bărbat este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în viaţă. Iar acum copilul!”. Shakira a mai spus că intenţionează să-şi ia copilul în turneeşi să-l educe pentru a deveni o persoană responsabilă: “Copilul meu va trebui să ştie că poate ajuta ca lucrurile să se schimbe. El poate ajuta ca lumea asta să fie mai bună”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

România, fruntaşă în topul îmbolnăvirilor cu TBC în UE: 4 decese pe zi

Maşina unei românce, incendiată în Sicilia