in

Vedetele din România, revoltate. Vor să ia măsuri radicale în cazul câinilor maidanezi

După ce un copil de 4 ani a fost omorât de câinii maidanezi din Capitală, în parcul Lacul Tei, forte multă lume a reacţionat cu privire la acest caz. Chiar şi vedetele au rămas marcate de întâmplarea tragică şi şi-au manifestat indignarea.

Puya, tată a doi copii, ameninţă

“Alt copil mort sfâşiat de maidanezi… cred că o să înceapă să apară din ce în ce mai mulţi maidanezi morţi în cartierul meu, dacă primăria stă pe gânduri. Iar celor care le plâng de milă javrelor le recomand să îşi canalizeze energia către copii amărâţi. Ar putea să le dea lor de mâncare… aşa e creştineşte! Viaţa unui copil face mai mult. Drept urmare, o să înceapă să dispară din ce în ce mai mulţi maidanezi din cartierul meu!”, a scris Puya pe Facebook.

Nadine organizează un protest

„Oameni buni, pentru mine s-a umplut paharul! Iubesc câinii, îi ador, dar în lumea în care vreau să trăiesc, copiii nu sunt hrană pentru câini. După o noapte nedormită de furie şi indignare, m-am dus la Primăria Capitalei şi am depus o cerere pentru a face un protest. Părinţii copilului trebuie să ştie că ne doare, ne afectează şi ne marchează atât de mult încât vrem să schimbăm ceva”, a scris vedeta pe o reţea de socializare.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ambasada României în Italia salută gestul cetăţeanului român Ion Purice

Referendum pe tema eutanasierii câinilor fără stăpân, după ce un copil a fost ucis de maidanezi