in

VEZI AICI cine sunt vedetele masculine din noul sezon “Dansez pentru tine”

Patru vedete masculine care vor concura în cel de-al doisprezecelea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine” ştiu sigur că după această experienţă vor avea o condiţie fizică bună, vor fi buni dansatori şi, cu puţin noroc, îşi vor găsi chiar sufletul pereche. Este vorba despre Pepe, Mircea Solcanu, Daniel Niţoiu şi Alex de la trupa Zero.

Latino lover-ul Pepe, Mircea Solcanu, prezentatorul “PoveŞtirilor de Noapte” de la Acasă TV, Daniel Niţoiu, prezentatorul Ştirilor Pro TV de la ora 13.00, şi Alex Piscunov, bateristul trupei Zero de la emisiunea “Happy Hour”, sunt pregătiţi să intre în competiţia visurilor şi să facă spectacol în paşi de dans.

Pepe visează la sufletul pereche

Pepe şi-a dorit dintotdeauna să participe la “Dansez pentru tine”, însă se pare că acum este cel mai potrivit moment pentru el. “Acum sunt extrem de matur şi stăpân pe situaţie, sunt montat psihic să fac faţă stresului şi presiunii de la “Dansez pentru tine”, cu condiţia fizică stau bine, cu sufletul stau bine şi simt că partenera mea va deveni pentru mine parte din familia mea. Mă voi implica în cazul ei şi vreau să o fac să-şi împlinească visul”, spune Pepe.

Pe lângă faptul că se aşteaptă să câştige trofeul visurilor, Pepe mai are o aşteptare în ceea ce priveşte participarea lui la competiţia de la Pro TV. El speră că, dacă schimbă locul, schimbă şi norocul şi astfel poate, pentru că va sta atât de mult timp într-un colectiv nou, îşi va găsi şi sufletul pereche. Mircea, sufletul petrecerilor

Pe de altă parte, Mircea Solcanu nu a luat niciodată în viaţa lui cursuri de dans, însă abia aşteaptă să înveţe tangoul care este dansul său preferat. Deşi de obicei este sufletul petrecerilor şi dansează foarte mult în locurile în care iese să se distreze, vedeta de la Acasă TV are o temere majoră în ceea ce priveşte coregrafiile din competiţie:

“Sunt cam uituc din fire, aşa că mi-e foarte teamă că nu voi ţine mine toate figurile de dans impuse şi voi uita coregrafiile în timpul emisiunii”. Fiind una dintre emisiunile lui preferate, Mircea s-a întrebat încă de când a văzut prima ediţie “Dansez pentru tine” cum s-ar descurca el în calitate de concurent, însă nu şi-a dat nici până acum un răspuns: “Sper că-mi voi da un răspuns afirmativ peste câteva luni, după ce mă voi reface cu picioarele, cu soldul, cu spinarea…”, glumeşte Mircea Solcanu, care consideră că atuurile sale în acest concurs sunt spiritul de echipă şi creativitatea. În ceea ce priveşte acest proiect, Mircea îşi propune să rezolve cazul partenerei sale din concurs şi să înveţe să danseze corect.

Daniel, pregătit pentru tango

Daniel Niţoiu a primit invitaţia de a participa în noul sezon “Dansez pentru tine” pe 10 august, adică chiar de ziua sa de naştere şi a primit-o ca pe cel mai frumos cadou. “Poate că a fost un semn de la Dumnezeu, poate că e doar o coincidenţă minunată, însă m-a făcut foarte fericit. Pot să spun că a fost o invitaţie cadou. Cineva trebuie să mă iubească foarte mult ca să merit o aşa surpriză! Simt că va fi o experienţă specială pentru că “Dansez pentru tine” e cu totul ceva special şi deosebit”, spune prezentatorul Ştirilor Pro TV de la ora 13.00.

Absolvent al UNATC, Daniel a făcut dansuri în facultate, nu are pregătire fizică, dar speră să-şi reintre repede în formă. Îi place tangoul, pe care nu l-a mai dansat de vreo trei ani, dar cel mai teamă îi este să nu-şi piardă ţinuta la dansurile clasice, cum ar fi valsul, şi este de pe acum sigur că va fi taxat de juriu din cauza aceasta.

Alex e “zero” la dans

Alex, toboşarul trupei Zero, care poate fi văzută şi auzită în fiecare zi la “Happy Hour”, nu a mai dansat de vreo 10 ani, de pe vremea când obişnuia să meargă la dansuri populare. Nu are o pregătire fizică senzaţională, însă ştie sigur că după experienţa “Dansez pentru tine” va avea. Nu are un stil de dans preferat, pentru că nu ştie niciunul, însă a primit propunerea de a participa la “Dansez pentru tine” cu mult entuziasm şi nerăbdare.

“Îmi place competiţia, îmi plac provocările, iubesc muzica şi dacă toate astea se întâlnesc şi pot să şi ajut pe cineva, atunci cum să refuz?”, explică Alex motivul pentru care a intrat în competiţia visurilor. “Sunt foarte încăpăţânat, iar atunci când îmi pun ceva în cap nu renunţ până nu-mi iese. Voi da tot ce pot pe ringul de dans”, spune Alex.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Catania/ Maşina preşedintei asociaţiei de români SI-RO, distrusă de un incendiu- Act de intimidare?

Tânăr înjunghiat mortal de tatăl vitreg, pentru că i-a luat apărarea mamei