Menu
in

Video Emoţionant: Andrea Bocelli, în premieră la Bucureşti. Angela Gheorghiu, invitat special

Andrea Bocelli a susţinut, în premieră, un concert extraordinar la Bucureşti. Alături de celebrul tenor italian a urcat pe scenă soprana Angela Gheorghiu, în calitate de invitat special.

Aflat pentru prima dată în concert la Bucureşti, Andrea Bocelli a fost îndelung aplaudat de cei pe cei peste 20.000 de spectatori.

Din repertoriu nu au lipsit arii din opere celebre precum „Trubadurul”, „Rigoletto”, „Boema”, „Traviata”, iar hiturile „Vivo Per Lei”, „Besame Mucho”.

Angela Gheorghiu şi Andrea Bocelli au mai concertat împreună în 2009, la Colosseumul din Roma, în cadrul unui eveniment caritabil.

Andrea Bocelli a cântat sâmbătă, 25 mai, la Bucureşti, alături de Orchestra Naţională Radio, având-o ca invitată pe Angela Gheorghiu, într-un concert extraordinar susţinut la Romexpo. Soprana română a cântat pentru prima dată în duet cu Cezar Ouatu melodia „Copacul”, consacrată de Aurelian Andreescu. Printre personalităţile aflate în zona de VIP, unde biletul a costat 1.400 de lei, s-a aflat şi premierul Victor Ponta, cu soţia sa, Daciana Sârbu.

„Time To Say Goodbye” a fost un duet emoţionant.

Cea mai emoţionantă parte din concert a fost aceea când soprana română a interpretat alături de Bocelli melodia „Time to Say Goodbay”, pe care acesta o consacrat-o alături de Sarah Brightman. Perfecţionistă, Angela Gheorghiu, după ce nu a fost mulţumită de cum a început melodia, a oprit orchestra şi-a reluat intrarea vocală.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version