in

VIDEO Mandinga a primit Discul de Aur datorită “Zaleilah”, melodia cântată la Eurovision

Trupa Mandinga a primit Discul de Aur pentru 10.000 de descărcări digitale ale hitului “Zaleilah”, melodia României la Eurovision 2012.

Importanţa evenimentului a fost multiplicată de lansarea celui mai nou album al formaţiei, “Club de Mandinga”. “Zaleilah” este cel mai recent extras pe single de pe noul album “Club de Mandinga”.

Reţeta succesului

Elena, Alex, Chupi, Zach, Omar, El Nino şi Tony au urcat pe scenă pentru a primi Discul de Aur de la directorul Cat Music Dan Popi, în aplauzele fanilor Mandinga, care au umplut clubul la acest eveniment. “Mulţumim fanilor care ne-au fost aproape, mulţumim posturilor de radio care au difuzat Zaleilah şi cluburilor care fac atmosferă pe noile noastre piese de pe Club de Mandinga. Acum Mandinga are o misiune clară: playing happiness! Împreună suntem siguri că putem zâmbi şi petrece mai mult”, a declarat Elena, solista trupei Mandinga.

“Club de Mandinga”, al cincilea album

Albumul “Club de Mandinga”, cel de-al cincilea material discografic din cei zece ani de carieră ai formaţiei, cuprinde 12 piese noi, un remix spectaculos pentru hitul “Zaleilah” si trei piese back to basics care ii vor surprinde pe fanii trupei.

Una dintre cele mai de succes trupe româneşti

Cu peste 10.000 de descărcări, într-un timp scurt, Mandinga a devenit una dintre cele mai de succes trupe româneşti. “Zaleilah” a intrat în heavy rotation la toate posturile de radio româneşti şi a trecut graniţele ţării. Piesele Mandinga se aud azi în peste 50 de ţări, în cluburi şi la posturile de radio. Printre locurile în care Mandinga este prezentă cu noile piese de pe “Club de Mandinga” se numără Israel, Spania, Azerbaidjan, Germania, Franţa, Canada, Grecia, Japonia, India, Elveţia, Venezuela şi Emiratele Arabe Unite.

De la 294 la 150, numărul secţiilor “nu s-a redus”- susţine ministrul de externe Marga/ VIDEO

Liliana Pintilei, fotomodel la Roma: “Am luptat din greu să-mi aduc părinţii în Italia”