in

VIDEO UIMITOR! Românul care a uimit întreaga lume. Nu are mâini, dar cântă la tobe

Cornel Hrişcă-Munn este un tânăr român, care a a avut nenorocul de a se naşte fără ambele braţe, iar în copilărie i-a fost amputat şi un picior.

Tânărul s-a născut în 1991, în România, fără antebraţe şi cu un picior care are un defect. Cu toate acestea, românul nu a fost împiedicat să îşi urmeze visul de a cânta la tobe şi o face extraordinar, uimind presa internaţională şi întreaga lume. Abandonat la doar câteva luni, Cornel a fost adoptat de o familie din Marea Britanie iar astăzi studiază teologia şi filosofia la Kebble College din cadrul prestigioasei Universităţi Oxford, din a cărei orchestră de jazz face parte. Tânărul cânta exemplar la tobe, în ciuda dizabiltăţii sale. “Nu las dizabilitatea mea fizică să-mi sta în cale. Întotdeauna găsesc soluţii să fac ce nu pot face. Sunt un luptător”, a declarat tânărul.

Cornel a fost adoptat de o familie de britanici şi este student la Oxford

În vârstă de 21 de ani, Cornel el este student la Oxford, la Teologie şi Filosofie, şi, “dacă poţi crede, poate cânta la tobe”, notează presa străină despre românul adoptat de soţii britanici Munn. “Datorită bunăvoinţei părinţilor adoptivi, Doreen şi Ken Munn, din Whittington, Worcestershire, el a primit o nouă viaţă şi excelează în studii”, scrie presa britanică despre românul Cornel Hrişcă-Munn.

Predă lecţii de tobe şi face parte dintr-o orchestră de jazz

Cornel are un canal oficial de Youtube unde postează frecvent coveruri după piese cunoscute şi predă lecţii de tobe. “Dragostea lui pentru tobe este foarte cunoscută pe internet, iar canalul lui de pe Youtube găzduieşte câteva dintre performanţele românului la tobe”, mai notează ziarele. Perseverenţa sa a atras atenţia unor publicaţii celebre precum The Sun şi Telegraph, care i-au publicat povestea.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

România în Cartea Recordurilor: fotografia cu cei mai mulţi copii zâmbind

Milionarul Atlassib, Ilie Carabulea, condamnat la un an și jumătate de închisoare cu executare