Menu
in

VIDEO INCREDIBIL Un moldovean este foarte aproape de câştigarea celebrului concurs „Americanii au talent”

Alexandr Magala, un tânăr în vârstă de 24 de ani originar din Republica Moldova, s-a calificat în finala concursului “Americanii au talent”. Tânărul, al cărui talent sunt acrobaţiile şi înghiţirea săbiilor ar putea fi câştigătorul celebrului concurs, fiind intens mediatizat în SUA.

Alexandr Magala este un moldovean ambiţios care le-a schimbat americanilor ideea despre ceea ce înseamna un show TV de calitate. Dornic să devină celebru în “ţara tuturor posibilităţilor”, Alexandr s-a inscris la “America´s Got Talent” şi a reuşit performanţa să se califice în marea finală, cu un număr incredibil: a înghiţit săbii în timp ce a facut salturi şi tumbe, dar şi jonglerii cu flacări.

Apreciat de juraţii concursului: “Ai plecat din Moldova şi ai cucerit New York-ul!”

La finalul prestaţiei sale, cei patru juraţi au avut numai cuvinte de laudă la adresa tânărului. “Aş vrea ca americanii să înţeleagă cât de periculos este numărul tău. Ştiu că, săptămâna aceasta, la repetiţii, te-ai tăiat şi nu ai putut mânca vreo două zile… Sunt foarte mândru de tine. Nu mă mai satur să te urmăresc”, l-a laudat pe Alexandr jurnalistul Howard Stern. “Ai venit din Moldova, ai ieşit pe scenă, ai cucerit New York-ul şi ai ajuns în finală”, şi-a continuat Howard ploaia de elogii. “Am văzut de toate pe scenă: am văzut un dansator, un înghiţitor de săbii, am văzut elemente de acrobaţie, am văzut pe cineva care se joacă cu focul. Omule, faci de toate”, a observat şi celălalt bărbat din juriu, actorul canadian Howie Mandel. De asemenea, Prestaţia lui Alexandr nu le-a lăsat indiferente nici pe doamnele din juriu, respectiv Mel B, fosta componentă a trupei Spice Girls, ş supermodelul Heidi Klum.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version