in

Agostino Miozzo: „După a treia doză va trebui să facem a patra, a cincea și așa mai departe…”


Fostul coordonator al Comitetului Tehnic Științific (Comitato Tecnico Scientifico – CTS) Agostino Miozzo în timpul programului de televiziune „Tagadà” condus de Tiziana Panella la La7, a declarat:

„Cred că a treia doză este o necesitate legată de evoluția acestei nefericite pandemii care ne-a obișnuit cu neașteptate, la o tendință imposibil de prezis pentru orice om de știință.

Speranza anunță a treia doză pentru cei peste 40 de ani

A treia doză este indispensabilă, ne spune experiența importantă a Israelului, chiar dacă a treia doză singură nu este suficientă.

Sunt necesare comportamente individuale responsabile, trebuie să menținem în continuare toate acele precauții de responsabilitate individuală, precauții precum măștile, distanțarea, chiar și la vaccinați.

Bertolaso: „Să fie retras Green Pass celor care nu fac a treia doză”

Cel mai probabil vom avea o succesiune de doze si dupa a treia, va trebui sa facem a patra, a cincea și așa mai departe. S-ar putea întâmpla să avem vaccinarea anti Covid asemănătoare cu cea antigripă în fiecare an. Avem obligația de a comunica în mod hotărât din punct de vedere științific și politic, în caz contrar confuzia nu ajută”, a spus Miozzo.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.7]
preot arestat banuit pedofilie

Italia, rețea de pedofili destructurată, depistat chiar și un preot

adoptie gay

PRIMA adopţie gay în România. „Mulţi cred că și copilul va deveni la fel”