Menu
in

Pfizer, inginer de 52 de ani moare la Lecco după prima doză de vaccin. Familia: „Nu avea patologii”


Abia aștepta să se vaccineze, dar injecția anti-Covid l-a costat poate viața.

Giorgio Paganelli, un inginer informatic în vârstă de 52 de ani, din Bosisio Parini, din provincia Lecco, a murit subit la scurt timp după ce a primit prima doză de ser Pfizer, la centrul de vaccinare Lariofiere din Erba.

Fratele său Luigi, avocat din Lissione, a depus o plângere la carabinierii din Costa Masnaga, deoarece Giorgio era foarte sănătos, și a declarat, pentru „Il Giorno”: „Fratele meu nu avea patologii anterioare și nu avea condiții de sănătate critice. Având în vedere coincidența cu vaccinarea, am solicitat ATS să se efectueze o autopsie, un pas dureros, pentru care am fost sfătuiți să depunem o plângere „.

Și a continuat: „Nu este intenția noastră să acuzăm pe nimeni și eu însumi am programare la vaccin duminică și intenționez să merg. Vrem doar să înțelegem ce s-a întâmplat, nu numai pentru a-i face justiție lui Giorgio, ci și pentru seninătatea noastră și a concetățenilor noștri ”.

Astăzi, 1 iunie, va fi efectuată o autopsie pe corpul lui Paganelli în prezența unui legist ales de familia sa, pentru a se stabili dacă există o corelație între vaccinul anti-coronavirus și moarte.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 29 In medie: 4.4]
Exit mobile version