in

Român de 48 de ani moare de Covid la Roma: nu primise niciun vaccin

Un român de 48 de ani, nevaccinat, a murit de Covid la Roma. „Trebuie să te vaccinezi, virusul îi afectează și pe cei mai tineri”, a spus consilierul pentru sănătate al orașului.

Din păcate, încă un deces din cauza Covid, boală care își continuă cursul neîntrerupt după o săptămână destul de critică, după cum relevă numărul noilor infecții.

Cum se acordă scutirea de vaccin în Italia, circulara ministerului conține prevederi drastice

Noua variantă Covid, Speranza interzice intrarea în Italia din șapte țări sud-africane

Este un bărbat de 48 de ani, de origine română, care nu a primit niciun vaccin până la momentul actual și, prin urmare, nu avea apărare împotriva virusului, scrie Corriere della Citta.

Asupra cazului s-a exprimat și consilierul pentru sănătate și integrare socială și sanitară Alessio D’Amato, afirmând: „Nu trebuie să lăsăm garda jos, virusul îi afectează și pe cei mai tineri. Trebuie să te vaccinezi”.

Decesul înregistrat în 26 noiembrie s-a produs la Policlinica Tor Vergata. Bărbatul în vârstă de 48 de ani, născut în România, nu a primit niciun vaccin împotriva Covid-19. În ciuda intervențiilor de la secția de terapie intensivă, pacientul a murit, din păcate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
bar devastat padova

Padova, trei frați români au devastat un bar, i-au bătut pe angajați și proprietar

melodie romani

Melodie pentru toți românii: „Mare e lumea, mare, mare / Peste tot românu-i tare”