in

Padova, trei frați români au devastat un bar, i-au bătut pe angajați și proprietar

Padova, ceartă violentă la barul Zanellato din centrul istoric al orașului. Trei frați români în stare de ebrietate au devastat barul și i-au bătut pe proprietar și angajați, pentru că nu au vrut să le mai dea de băut. «Erau nebuni. Am refuzat să le dăm de băut și au spart totul”.

Au spart totul și au bătut angajații și proprietarul

„Erau trei furii nebune, am refuzat să le dă,m de băut, pentru că i-am văzut deja alterați, și mai ales când un agent de pază de culoare s-a dus să le spună să se liniștească, au sărit la bătaie, au spart totul și ne-au bătut”.

Dario Zannoni are 41 de ani și conduce barul Zanellato din via dei Fabbri, în inima ghetoului din Padova: vineri seara restaurantul său a fost devastat de trei frați români de 17, 20 și 25 de ani care au fost apoi denunțați de poliție, scrie Il Corriere del Veneto.

Acesta nu a fost primul loc unde cei trei au creat probleme, mai multe apeluri la poliție au venit și de la alți barmani chiar înainte de „raidul” de la Zanellato.

„Era în jurul orei 21.00 – explică Zannoni – acești trei băieți, pe care nu i-am mai văzut până acum, au ajuns la noi deja defazați din cauza alcoolului pe care îl băuseră în altă parte.

Recalcitranți și violenți

Erau recalcitranți și se luau chiar de clienți, iar când am refuzat să le dăm al doilea pahar au început să fie violenți. În acel moment, agentul nostru de pază s-a dus să-i spună să se calmeze și atunci au luat-o foarte rău.

Au zburat pahare, sticle, eu am alergat la Primarie, că știu că e poliția municipală în gheretă, dar cand m-am întors i-am găsit pe angajații mei baricadați înăuntru, în timp ce cei trei spărgeau totul.

Doi dintre angajații mei și cu mine am primit pumni și palme. Între timp băieții mei sunaseră la poliție care a sosit la fața locului și i-au identificat pe cei trei”.

Denunțați de poliție

Agenții i-au denunțat pe cei trei români în stare de libertate pentru distrugere, vătămare și beție agresivă.

Barul Zanellato este foarte renumit in Padova mai ales in randul studentilor, se mandreste cu o cramă istorică, care plaseaza barul printre cele mai renumite din oras.

Cesena, doi români beți au devastat altarul și interiorul unei biserici, în noaptea de Înviere. Politicienii italieni cer pedepse exemplare

În 2020, barul Zanellato a fost unul dintre primele care a decis să închidă totul din cauza pandemiei.

A fost o responsabilitate care i-a adus lui Dario Zannoni și băieților săi multe aprecieri.

„Acum vitrina este spartă și e nevoie de mulți bani pentru a repara totul, și de timp – adaugă Zannoni – cu lipsa materialelor în jur, geamul va fi schimbat în două luni.

S-a întâmplat chiar acum, când începem să ne revenim din ultimii doi ani.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
ingrijitoare la frosinone, a fugit in Romania cu banii batranului ingrijit

Frosinone, îngrijitoarea a fugit în România cu banii bătrânului asistat

roman mort de Covid la Roma

Român de 48 de ani moare de Covid la Roma: nu primise niciun vaccin