in

Românii sunt injectați cu vaccinuri expirate, cărora li s-a prelungit din pix valabilitatea – DOCUMENT

Am primit la redacție un document despre cum sunt folosite în România vaccinuri care până ieri erau considerate expirate, dar care acum au valabilitatea prelungită efectiv din pix.

Documentul, pe care l-au primit mulți medici de la reprezentanții Pfizer, explică faptul că dozele scoase de la congelator, care ar fi trebuit utilizate în timp scurt, pot fi recongelate și utilizate în continuare.

lmportant: Actualizarea perioadei de valabilitate pentru COMIRNATY®, Vaccin de tip ARNm COVID-19 (eu nucleozide modificate)

Stimate Profesionist din domeniul sanatatii,

Dorim sa va informam ca In data de 10 septembrie 2021 a fost aprobata In Uniunea Europeana (UE) o noua perioada de valabilitate In conditii de depozitare la temperatura extrem de scazuta pentru vaccinul COMIRNATY.

Informatiile despre produs au fost actualizate cu noua perioada de valabilitate a flaconului congelat, care a fost prelungita de la 6 luni la 9 luni. Conditiile de pastrare raman neschimbate (la temperaturi cuprinse lntre -90 grade C pana la -60 grade C).

În cadrul intervalului de valabilitate de 9 luni, flacoanele nedeschise pot fi pastrate si transportate la temperaturi cuprinse lntre -25 grade C si -15 grade C pentru o perioada unica de pana la 2 saptamani si reintroduse la temperaturi cuprinse intre -90 și -60 grade C.

Aceasta prelungire de 3 luni se aplica flacoanelor fabricate dupa data acestei aprobari.

Suplimentar, aceasta prelungire a perioadei de valabilitate eu 3 luni poate fi aplicata retroactiv flacoanelor fabricate inainte de aceasta aprobare. Tavile cu data de expirare tiparita pe eticheta incepand cu luna septembrie 2021 pana in luna martie 2022 pot ramane in uz timp de pana la 3 luni dupa data imprimata, atat timp cat au fost mentinute conditiile de pastrare la temperaturi cuprinse intre -90 grade C si -60 grade C. Datele de expirare actualizate sunt prezentate mai jos.

Data tiparita Data de expirare actualizata

Septembrie 2021 -7 Decembrie 2021

Octombrie 2021 -7 lanuarie 2022

Noiembrie 2021 -7 Februarie 2022

Decembrie 2021 -7 Martie 2022

lanuarie 2022 -7 Aprilie 2022

Februarie 2022 -7 Mai 2022

Martie 2022 -7 lunie 2022

Toate flacoanele cu o data de expirare dupa luna martie 2022 vor reflecta deja perioada de valabilitate de 9 luni.

Va rugam sa retineti ca toate informatiile suplimentare eu privire la COMIRNATY influentate de aceasta modificare sunt actualizate In consecinta.”, se spune în document.

Pozitiv și asimptomatic, Carlo, 57 de ani, moare după vaccin. Familia cere adevărul

Astfel, valabilitatea prevăzută inițial a fost prelungita de la 6 luni la 9 luni. Argumentele științifice care permit prelungirea perioadei valabilității, dar și decongelarea si recongelarea, nu sunt comunicate în această scrisoare.

Ar fi de recomandat tuturor să ceară fiolele de vaccin care sunt folosite asupra lor și să verifice data de valabilitate.

S.C.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
prostituat roman Morisi Salvini

Românul care se prostitua cu Luca Morisi: „Înțelegerea a fost pentru 4.000 de euro pentru o zi”

droguri camion romani Brener

Aveau 30 de kilograme de cocaină în camion, doi români arestați la Pasul Brenner