in

Siluetă ca la 20 de ani? Consumi pepene verde și, într-o săptămână, pierzi din greutate fără efort

Visul oricărei femei: să mănânce cât dorește și să nu se îngrașe. Deși acest lucru nu este întru totul posibil, nici complet imposibil nu este. Ceea ce înseamnă că poți mânca cât dorești fără să te îngrași. Cu condiția ca mâncarea să fie de un anumit tip. Nu poți mânca câte paste vrei fără să te îngrași. În schimb, poți mânca cât pepene verde dorești.

Da, fiindcă pepenele verde aparține familiei Cucurbitacee, la fel ca pepenele galben și castrevetele. Este unul dintre fructele cele mai răcoritoare din moment ce conține 92% apă și este fructul perfect pentru dietă. Plin de vitamine, minerale, antioxidanți, pepenele verde este diuretic și astfel eliberează corpul de toxine și deșeuri. Consumarea pepenelui verde, pe cât posibil între mese, ajută la combaterea inesteticei celulite și ajută funcționarea rinichilor.

În plus, fiind bogat în betacaroten, înfrumusețează și întinerește părul și pielea. Merit și al conținutului ridicat în vitamina A și vitaminei C care stimulează producerea de colagen.

Printre altele, are proprietăți ușor laxative fiind astfel indicat pentru cei care suferă de constipație.

De asemenea, ajută la slăbit. Nu este plin de zaharuri cum s-ar putea crede: dimpotrivă, are puține și în principal fructoză. Și are foarte puține calorii. Din acest motiv este ideal pentru toți cei care sunt la dietă. Consumul de pepene verde ajută la pierderea unei mărimi la haine într-o săptămână.

Însă există și contraindicații. Acest fruct trebuie evitat de cei care suferă de colon iritabil și gastrită. Și persoanele alergice și cu intoleranță trebuie să-l consume cu atenție. În schimb, nu este contraindicat gravidelor și femeilor care alăptează.

CITEȘTE ȘI:

Deschide ochii, ridică-te din pat și bea imediat această băutură. În 10 zile kilogramele în plus vor dispărea

UIMITOR! De ce e bine să consumi o lingură de ulei de măsline în fiecare dimineață

Ce să faceți înainte de culcare ca să nu mai sforăiți. Rezultate garantate

Nu dormiţi cu telefonul mobil în apropierea patului, provoacă ameţeli şi insomnii

Balsamul de rufe, ”bomba” cu chimicale din casa ta

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un român din diaspora promovează pe cont propriu frumusețile României: ”Dacă noi nu o iubim, cum ar putea să o iubească alții?”

Daniel Coroian, Como, pasionat de zborul cu parapanta: ”Zbor pentru că sunt încă un copil ce nu a încetat să viseze”