in

Ventimiglia, o femeie de 75 de ani moare după a treia doză. Asl: „Avea diabet”

Tragedie la Ventimiglia, unde o femeie de 75 de ani a fost găsită moartă acasă, cauza morții fiind în curs de investigare. Femeia abia făcuse a treia doză de vaccin, dar ASL precizează imediat: „Avea diabet”.

Zilele trecute, femeii în vârstă, care suferea de diabet și hipertensiune arterială, a primit a treia doză de vaccin Covid în centrul de vaccinare din Camporosso, în provincia Imperia.

Declarația ASL: „Avea diabet și hipertensiune”

„Doamnei – explică ASL 1, direcția sanitară locală, într-o notă – i-a fost administrată ieri a treia doză de vaccin, necesară datorită apartenenței sale la categoria ultrafragilă, în condițiile în care pacienta era diabetică și hipertensivă. La părăsirea centrului de vaccinare – se subliniază în notă. – doamna nu a prezentat niciun simptom”.

Livorno, moare la 53 de ani la câteva minute după a doua doză de vaccin. ASL: „Nu există corelare”

„În această dimineață (25 noiembrie 2021) – conchide nota de la Asl 1 Imperia – femeia a fost găsită fără viață acasă de fiica ei, care a chemat ajutor, dar nu mai era nimic de făcut”.

Sunt în desfășurare investigații pentru stabilirea unei posibile corelații a vaccinului cu decesul, care a fost deja raportat la AIFA, scrie „Il Giorno”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4]
orfani albi

Pandemia „orfanilor albi”: «Trec prin frici fără să o aibă pe MAMA alături»

roman italia mort

Românul dat dispărut pe munte în Italia a fost găsit MORT într-o râpă