in

Vila lui Nicolae Ceauşescu din Suceava, vândută la licitaţie cu 1,6 milioane de euro

Casa de oaspeţi din Suceava care era folosită de Nicolae Ceauşescu când venea în vizită în judeţ a fost vândută, luni, în urma unei licitaţii cu strigare firmei Comaliment SA Suceava, cu suma de 1.632.100 de euro, transmite Mediafax.

Directorul sucursalei Suceava a RA APPS, Viorel Cucu, a declarat că instituţia a organizat, luni, licitaţie cu strigare pentru Casa de oaspeţi "Brădet", care are demisol, parter şi un etaj, construcţii anexă şi un teren de 15.105 metri pătraţi.

La licitaţie s-au înscris două firme, SC Operaţional Auto Leasing SRL din comuna suceveană Şcheia şi SC Comaliment SA Suceava, iar preţul de pornire a fost de 1.348.600 de euro fără TVA.

În urma licitaţiei, preţul de adjudecare a fost de 1.632.100 de euro, oferit de Comaliment SA la al şaptelea pas.

Casa de oaspeţi din Suceava este situată în apropierea Cetăţii de Scaun a Sucevei şi era folosită în perioada comunistă de Nicolae Ceauşescu atunci când acesta venea în vizite sau la vânătoare în judeţul Suceava.

Firma Comaliment SA din Suceava, care are ca obiect de activitatea comerţul en-gros şi en-detail cu produse de uz general, deţine mai multe magazine alimentare în municipiul Suceava.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Scandal halucinant la Madrid/ Incident politic la WC

„Zilele Basarabiei la Bucureşti”, 94 de ani de la Unirea cu România