in

25 de organizații ale PMP din diaspora au trecut la Partidul Ecologist Român: ”11 locuri pentru Diaspora în Biroul Permanent”

Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român, și Radu Cristescu (fost lider, vicepreședinte al PMP), fondatorul mișcării Alternativa, au anunțat intrarea a 25 de organizații PMP din diaspora în cadrul PER. Întreaga formațiune fondată de Radu Cristescu, Alternativa, a fuzionat cu PER, în urma acestei mișcări politice Radu Cristescu devenind prim-vicepreședinte al PER, iar Vasile Bob (fost secretar al PMP diaspora) va ocupa funcția de secretar general.

”Pentru reprezentanții din Diaspora, partidul rezervă 6 posturi de Vicepreședinti ai PER și 4 posturi de Secretari executivi. Cumulat cu cel de Secretar General al PER pe care mi l-au alocat mie, ar însemna 11 locuri pentru Diaspora în BPN – Biroul Permanent Național al Partidului”, ne-a declarat Vasile Bob, în exclusivitate.


Iată comunicatele celor doi lideri:

”ALTERNATIVA ESTE PARTIDUL ECOLOGIST ROMÂN

Partidul Ecologist Român și Alternativa – formațiune a românilor din țară, aliată cu cele 25 de organizații ale Partidului Mișcarea Populară din Diaspora au semnat, astăzi, protocolul in urma căruia Alternativa devine parte a PER.
In urma semnării protocolului, domnul Radu Cristescu – liderul Alterntiva va ocupa funcția de prim-vicepreședinte al PER, iar domnul Vasile Bob va ocupa funcția de secretar general. Totodată, în contextul în care România resimte o nevoie acută a ecologizării clasei politice, protocolul prevede ca românii din Diaspora sa fie reprezentați în conducerea PER.

Această mișcare politică survine in contextul în care românii din Diaspora consideră că libertatea și prosperitatea individuală este pusă cu adevărat în valoare prin asumarea responsabilității fiecăruia dintre noi pentru soarta comunității, prosperitatea națiunii și viitorul pruncilor noștri.

Momentul de astăzi constituie consolidarea PER ca principala forță politică de centru-dreapta, capabilă să unească românii și dedicată apărării valorilor naționale, a tradițiilor și credinței acestui neam, a drepturilor și libertăților fundamentale ale omului.”

Dănuț Pop

Președinte PER


”Astăzi, 4 iulie 2018, doresc să vă anunț că ALTERNATIVA a finalizat cu succes discuțiile cu Partidul Ecologist Român. Cu susținerea miilor de membri, cetățeni români din țară și diasporă, formațiunea noastră a propus PER-ului un program de lucru în folosul românilor în ideea curățirii țării de tot ce este urât și murdar, atât în politică, în societate, cât și în viața de zi cu zi.

Sunt onorat să vă anunț că punctele noastre de vedere sunt convergente, iar interesul nostru comun este o Românie curată!
De astăzi, ALTERNATIVA face parte din PER.

Radu Cristescu


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Petele diplomației românești

George Bologan, ambasadorul României în Italia, a devenit cetăţean de onoare al comunei Sânmartin