in

Bogdan Stanoevici, de la minister la circ. Fostul ministru al diasporei numit director la Circul Globus

Bogdan Stanoevici a fost numit director general interimar al Circului Globus din Bucureşti, iar Sanda Ladoşi va ocupa poziţia de director adjunct interimar, responsabil cu domeniul artistic, anunţă Primăria Municipiului Bucureşti (PMB), citată de Agerpres.

Noua echipă managerială are ca misiune relansarea spectacolelor de circ, în noua ‘eră’ în care nu mai sunt permise numerele de dresură de animale, precizează un comunicat al Municipalității.Circul Globus din Bucureşti va fi condus de Bogdan Stanoevici şi Sanda Ladoşi (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

„Sunt convinsă că experienţa artistică şi managerială a domnului Stanoevici, precum şi perioada destul de lungă în care a fost în contact permanent cu lumea artistică occidentală, îl recomandă cu prisosinţă pentru această poziţie. De asemenea, cariera din showbiz a Sandei Ladoşi îi va facilita interacţiunea cu această lume atât de specială care este lumea circului. Le doresc amândurora mult succes şi sper să ducă la bun sfârşit proiectul acesta atât de ambiţios în care s-au angajat. Îi asigur, de asemenea, de întreg sprijinul meu pe toţi angajaţii circului!”, a declarat Gabriela Firea, primar general al Capitalei.

Bogdan Stanoevici a fost secretar de stat în Ministerul Culturii în perioada ianuarie — decembrie 2015. Înainte de a ocupa această funcție, a fost ministru delegat pentru românii de pretutindeni în Guvernul Victor Ponta.

Bogdan Stanoevici a afirmat că a avut șansa să joace alături de mulți artiști ai Circului Globus și că a fost la fiecare spectacol fascinat de înaltul profesionalism și de pasiunea cu care aceștia își făceau meseria.

”Sub cupola Circului îmi doresc să răsune râsetele copiilor, pentru că binele copiilor este principala noastră preocupare. Sub cupola Circului îmi doresc să putem crea o altă lume, mai bună şi mai frumoasă, în care mici şi mari îşi doresc să se regăsească pentru câteva clipe de visare, pentru câteva clipe într-o altă lume, pentru câteva clipe în Lumea Magică a Circului… Am avut şansa să joc alături de mulţi artişti ai Circului Globus şi am fost la fiecare spectacol fascinat de înaltul profesionalism şi pasiunea cu care Artiştii Circului îşi făceau meseria. O meserie grea şi rară. Am avut atunci plăcerea să cunosc, din interior, marea familie a artiştilor Circului Globus. Acum, am onoarea, bucuria şi dorinţa de a crea o mare familie artistică, formată din Artiştii Circului, Actori, Dansatori şi Cântăreţi, pentru că în Arena să putem arată tuturor, prin spectacolele pe care le vom face, o altă imagine a României Frumoase”, a declarat Bogdan Stanoevici, director general interimar Circul Globus.

Bogdan Stanoevici a fost secretar de stat în Ministerul Culturii în perioada ianuarie — decembrie 2015. Înainte de a ocupa această funcție, a fost ministru delegat pentru românii de pretutindeni în Guvernul Victor Ponta. Stanoevici este de profesie actor, fiind cunoscut pentru roluri precum cele din filmele „Sania albastră”, „Noi, cei din linia întâi”, „Tertium non datur” și „Cel ales”. Cu câteva luni înainte de Revoluția din 1989, a părăsit România, stabilindu-se în Franța, unde și-a continuat cariera actoricească. Stanoevici a revenit în România în anul 2011.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Președinte homeless: Iohannis a pierdut definitiv casa din Sibiu care îi aducea pe an zeci de mii de euro câștig din închiriere

Țepar italian la Timișoara, 12 italieni victime, înșelătorie de aproape 3 milioane de euro