Franța: traficantă de droguri la 74 de ani, din dragoste pentru un tinerel român

Scritto da Redactia Web

Franțuzoaica de 74 de ani avea totul pentru a fi liniștită după pensionare: o pensie de 2000 de euro, nepoți adorabili… Însă iubirea pentru un bărbat a distrus totul. Când avea 60 de ani, femeia s-a îndrăgostit nebunește de un român de 33 de ani, cu care s-a căsătorit.

Femeia este închisă în penitenciarul din Caen, Franța, din august 2016. Ea este acuzată că a transportat cel puțin 85 de kilograme de canabis și că a gestionat un bar cu dame de companie în Belgia. Capul afacerii este un român de 33 de ani, soțul pensionarei, filat mai multă vreme de poliția franceză și arestat odată cu aceasta.

De-a lungul anilor, bătrânica a livrat droguri în provincii din Belgia, Elveția, Italia și Spania. «Când vedem astăzi această doamnă foarte cochetă, cu părul alb tuns ”cască”, ochelari cu rame negre și ținută modernă și elegantă,, înțelegem mai bine cum a putut traversa Europa fără a atrage atenția vameșilor», a declarat procurorul.

Pensionara, căreia Curtea de Apel din Caen i-a respins pe 13 decembrie cererea de eliberare, riscă 10 ani de închisoare. Totul pentru ochii frumoși ai tânărului și elegantului său iubit român, căruia i-a acceptat orice dorință.

CITEȘTE ȘI:

Traficanta sexi și amantul, arestați la Padova

Terni, traficantă româncă prinsă cu 37 de doze de cocaină

Mama traficantă de droguri: “Am făcut-o pentru a-mi întreține copiii”

Informazioni sull'autore

Redactia Web