in

Dezastru în Varese, cade o cornișă de 73 metri și ucide o femeie de 38 de ani și doi copii – VIDEO

Cedarea structurală a cornișei de 73 de metri a unei foste clădiri industriale a avut ca urmare moartea unei femei de 38 de ani și a doi dintre copiii ei.

Procurorul din Busto Arsizio a deschis un dosar pentru un dezastru din culpă și ucidere multiplă din culpă multiplă împotriva persoanelor necunoscute cu privire la prăbușirea care a avut loc miercuri după-amiază la Albizzate (Varese), care a cauzat moartea unei femei și a doi dintre copiii ei mici, un băiat de 5 ani și sora lui de 15 luni.

Carabinierii examinează cauzele care au dus la cedarea structurală a cornișei de 73 de metri a unei clădiri industriale, care adăpostește o pizzerie și unele magazine, în via Marconi.

Primarul localității era acolo și a fost la un pas să fie lovit. „Sunt viu ca prin miracol. Am fost lovit la un braț și am respirat norul roșu de praf de cărămizi»: Mirko Zorzo, primarul din Albizzate (Varese), este încă zguduit în timp ce povestește ceea ce s-a întâmplat. Era pe trotuar. S-a dat deoparte pentru a-i face femeii loc să treacă cu căruciorul „și totul s-a prăbușit”.

Femeia de 38 de ani, Fauzia Tauquif, de origine marocană, mergea la supermarket, cu un copil în cărucior și cu un fiu de 5 ani pe bicicletă.

Soțul ei, Noureddine Hannach, capul familiei, este distrus. În momentul prăbușirii era în apropiere, gata să-și întâlnească soția și copiii. Ambulanța l-a însoțit într-o stare profundă de șoc. Își face curaj gândindu-se la fiul care i-a rămas de crescut, cel mai mare, în vârstă de 9 ani.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Campania, româncă de 50 de ani, îngrijitoare la o bătrână, arestată pentru furtul a 13.000 de euro din contul pensionarei

Ludovic Orban: În țară au intrat peste 1,7 milioane de români din străinătate