in

Genoa, își amenința soția că o omoară în timp ce carabinierii erau în casă, român arestat după ce o maltratase pe femeie

Un român de 29 de ani a fost reținut la Genoa, în Italia, după ce și-a bătut soția, a legat-o și a amenințat-o cu moartea. Când au intervenit polițiștii, la apelul femeii, în timpul ce dădea declarație, românca a fost sunată de soțul ei și amenințată din nou cu moartea. Militarii au intervenit imediat și l-au arestat. Incidentul s-a petrecut într-un apartament din zona Sampierdarena.

Conform Levante News, citată de observatornews.ro, românca a solicitat autorităților locale intervenția de urgență a unui echipaj de poliție. Oamenii legii au intervenit la fața locului și au descoperit-o pe româncă într-o stare avansată de agitație. Femeia le-a spus polițiștilor că soțul ei a bătut-o cu pumnii și cu picioarele, a legat-o cu o curea și a amenințat-o că îi va lua viața cu un cuțit de bucătărie.

Femeia le-a mai spus polițiștilor că bărbatul a devenit extrem de gelos și dependent de alcool în ultima perioadă, iar că ei i-a fost teamă să-l denunțe până acum pe motiv că acesta ar pedepsi-o și mai rău dacă îl dă în vileag.

În cele din urmă, femeia nu a mai putut răbda și le-a spus polițiștilor tot calvarul prin care trece, precizând inclusiv că bărbatul, după ce consuma alcool, venea acasă și găsea orice motiv pentru a o bate.

Mai mult, în timpul în care dădea declarație polițiștilor, românca a fost sunată de soțul ei și amenințată din nou. Bărbatul i-ar fi spus că este în apropierea casei și că o va ucide dacă îl dă în vileag la poliție. Oamenii legii nu au mai așteptat. L-au căutat și l-au prins pe român. L-au pus sub acuzare, iar românul a primit mandat de arestare preventivă.

Soția lui a fost internată în spital, iar medicii susțin că are nevoie de cel puțin 10 zile de îngrijiri medicale pentru a se recupera după bătaia încasată.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.at/austria-ingrijorare-cu-privire-la-30-000-de-ingrijitoare-din-romania-se-cere-ca-plata-testarii-sa-fie-suportata-de-statul-austriac/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Fuga Alinei Bica, fostă șefă a DIICOT, s-a sfârșit în Italia. Șeful Poliției Române: ”Doar o chestiune de timp până o aducem acasă”

Român mort după ce a fost ținut în ambulanță, la spitalul Tor Vegata, timp de 6 ore, băuse o băutură foarte rece și s-a simțit foarte rău