in

Oroare la Ostia, fetiță de 5 ani violată de un român: fusese lăsat de părinți să aibă grijă de ea

Oroare la Ostia, unde un român de 32 de ani a fost arestat în această dimineață de 22 iulie, sub acuzația că a violat o fetiță de 5 ani.

Reținerea a fost efectuată de agenții secției de poliție din Ostia, în executarea unui ordin al judecătorului de instrucție de la Tribunalul din Roma, în cadrul unei anchete coordonate de grupul de specialitate al procuraturii din Roma, scrie ilprimatonazionale.it.

Evenimentele au avut loc într-o după-amiază de la sfârșitul lunii iunie, când tatăl victimei l-a rugat pe român – un vecin în care bărbatul și soția aveau absolută încredere – să aibă grijă de cei doi copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 5 ani, din cauza unui angajament de muncă care a venit brusc.

Seara, mama a fost informată de fiica sa despre faptul că a fost pipăită repetat în timpul absenței părinților de către presupusul „prieten de familie”.

Disperați, părinții au dus imediat copilul la spitalul Grassi, unde personalul a detectat dovezile violenței suferite pe corpul copilei și în starea ei psihologică.

Minora a povestit apoi despre violența suferită în timpul unei audieri protejate în prezența anchetatorilor și a unui psiholog, confirmând ce raportase anterior mamei și furnizând fiecare detaliu al episodului și specificând că violatorul a încetat să mai utilizeze violența în momentul în care a auzit zgomotul mașinii mamei sale întorcându-se acasă.

Acest lucru a fost suficient pentru ca poliția din Ostia să îl aresteze pe D.C., un român de 32 de ani, care acum va trebui să răspundă pentru acuzația de viol agravat, întrucât a fost comis împotriva unei minore.

Bărbatul, care a fost arestat în timp ce lucra într-un șantier din zona Trionfale, a fost transferat în închisoare din Regina Coeli.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Dan petrescu pozitiv

Fostul „tricolor” Dan Petrescu, testat POZITIV. Echipa pe care o antrenează, ameninţată cu judecata: «Unii nu purtau măști. Au 13 cazuri, iar eu am familie. Nenorociților!»

Dramele emigrării: după 11 ani în Italia, o femeie refuză să mai vină în țară, soțul o acuză că și-a părăsit familia, pentru un italian