in

Rovigo, impact teribil între două mașini, ambii conducători morți, unul dintre ei este un român de 54 de ani

Impact frontal între două mașini, care a dus la moartea a două persoane, aflate la volanul celor două autovehicole: un italian de 56 de ani și un român de 54 de ani. Incidentul a avut loc duminică, 20 septembrie, în jurul orei 16.30.

Victimele sunt  Lauro Girotto, 56 de ani din Villadose care conducea un Fiat Punto și Nicolae Sîrbu din România, 54 de ani care conducea un BMW.

Accidentul teribil s-a produs la Canaro, provincia Rovigo, regiunea Veneto. Potrivit unei reconstrucții inițiale a incidentului, Fiatul Punto se deplasa de la Rovigo la Ferrara și odată ajuns la San Lorenzo, ar fi încercat  un viraj la stânga, fiind lovit de BMW care călătorea în direcția opusă.

Imediat după impact, Fiat-ul a luat foc iar mașina condusă de român a ajuns în șanț. În BMW mai era o persoană care a fost însă rănită ușor. Pentru cei doi șoferi nu s-a mai putut face nimic, la sosirea pompierilor și ambulanțelor s-a constatat decesul celor doi conducători auto.

Iată relatarea video a jurnaliștilor italieni de la Voce di Rovigo:

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
papa francisc bătrână iaşi

Bătrâna din Iaşi care l-a impresionat pe Papa Francisc. Ce se întâmplă cu poza femeii

La Repubblica susține că premierul Boris Johson și-a botezat copilul în Italia. Downing Street: ”Această poveste este complet neadevărată”