in

Șoc într-o localitate din provincia Frosinone. Băiat român de 10 ani, strivit de un tractor lăsat nesupravegheat

Un băiat de 10 ani a fost ucis de un tractor lăsat nesupravegheat. Mario Graziani mersese cu părinții săi la o fermă din regiunea Frosinone, unde ieșise să se joace cu prietenii.

Însă o zi ca oricare alta s-a transformat în tragedie în localitatea rurală Sgurgola, din provincia Frosinone, la o aruncătură de băț de terenul de sport, în spatele gării, scrie Il Messaggero.

Mario era însoțit de tatăl său, Cataldo, fost îngrijitor la o școală din Sgurgola, acasă la niște prieteni. Copiii își făcuseră temele, apoi ieșiră afară să se joace.

Mai multe tractoare rămăseseră nesupravegheate pe câmp, urmând a fi descărcate. Unul dintre acestea, probabil cu frâne mai slabă, a pornit la vale, câțiva metri, chiar spre locul unde se jucau copiii.

Tragedie în Cuneo, româncă de 48 de ani, din Bacău, a murit în timp ce îngrijea o bătrână italiancă

Impactul a fost extrem de puternic, copilul fiind aruncat la pământ și zdrobit de vehiculul greu. La fața locului au sosit carabinierii și ambulanța și s-a făcut totul pentru a-l ține pe băiat în viață.

Totul a fost însă în zadar. Inima lui Mario a încetat să mai bată la scurt timp după impactul tractorului.

Mama sa, Ramona, este asistentă medicală.

Mario Graziani urma clasa a cincea a școlii din sat. Seara, profesoara i-a adunat pe toți colegii de clasă șocați de tragedie.

Primarul a declarat zi de doliu în localitate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Moarte suspectă a unui român în Ancona. Se întorsese din țară și era în carantină

Tragedie într-o familie de români din Morlupo, lângă Roma: băiețelul de 4 ani a murit sub ochii mamei după ce s-a sufocat cu un balon