in

Cultivă droguri și urăște Italia: „Conceptul e să distrugem această țară”

Circa treizeci de plante de cânepă indiană au fost găsite într-o grădină, ascunse de vegetația deasă, în zona Bagnara a localității Sant’Angelo a Cupolo (provincia Benevento), din apropierea locuinței ocupate de un cetățean român surprins de carabinieri tocmai în timp ce le uda.

Bărbatul, Florin Nicolaie Răducan, de 31 de ani, este în Italia de mai mult timp. Anchetele au început când în mica localitate s-a răspândit vestea că un străin a pus pe picioare o adevărată plantație de cânepă indiană.

De aceea, după lungi filări, investigatorii au decis să intervină surprinzând românul tocmai în timp ce uda plantele.

În spatele propriei locuințe a construit o seră cu diferite plante care ulterior erau replantate pe terenul statului din apropiere.

E oficial: primul clan mafiot românesc din Italia se numeşte „Brigada”, 17 arestări la Torino

Pe lângă aceasta, pe timpul percheziției efectuate de carabinieri în interiorul locuinței au fost găsite un pistol model 92 B, identic celor din dotarea forțelor de ordine, modificat, de asemenea un cântar de precizie și alte materiale considerate utile anchetelor.

Pe timpul percheziției s-a stabilit că tânărul arestat a fost militar profesionist în armata română și în interiorul camerelor ocupate de el au fost găsite diferite inscripții care instigau la ură împotriva cetățenilor italieni.

De exemplu, pe un dulap scria: „Conceptul e să distrugem Italia. O zi de muncă, 5 euro sau să fii badante”. O altă inscripție ridica în slăvi România. Bărbatul de 33 de ani a fost arestat cu acuzația de cultivare și deținere de substanțe stupefiante.

O ţară de oameni deprimaţi şi descurajaţi. „Boala secolului” face ravagii printre români

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

”Ziua iei” la Milano. „Avantajul iei româneşti este că nu se demodează”

Condoleanțele românilor din Italia pentru victimele accidentului din Muntenegru