in

Milano: Româncă amendată pentru că nu purta mască. „Virusul nu există”, le-ar fi spus femeia polițiștilor

O femeie de 41 de ani, din Republica Moldova, dar care deține și cetățenie română, a fost amendată în Milano, după ce a refuzat să poarte mască de protecție, în timp ce făcea cumpărături într-o piață.

Potrivit jurnal.md, femeia le-ar fi spus polițiștilor că „virusul nu există, e doar o banală gripă, n-am purtat niciodată mască”.

Femeia a fost observată în timp ce se plimba printre tarabe în piața din Via De Predis, fără mască, obligatorie în astfel de spații, în Italia.

Polițiștii au oprit-o și i-au cerut în mod politicos să își pună masca, însă aceasta le-a răspuns că nu crede în virus și că nu ar fi purtat niciodată mască, refuzând să și-o pună.

Guvernul pregătește noi interdicții: Mască obligatorie în spații deschise în toată Italia, petreceri cu număr redus de persoane, închiderea localurilor la 23.00

În momentul în care agenții Poliției Locale au început să scrie procesul verbal prin care femeii i se aplica sancțiunea în valoare de 400 de euro, aceasta a reacționat în mod violent. Drept urmare, pe lângă amenda primită, i s-a făcut dosar și pentru opunerea de rezistență față de organul de control.

Numărul cazurilor de coronavirus este din nou în continuă creștere în toată Italia, iar Lombardia continuă să fie cea mai afectată regiune. Masca este obligatorie în aer liber, în locurile aglomerate și acolo unde nu este posibil să fie păstrată distanța socială.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Giuseppe Conte a semnat NOUL DECRET cu restricții, restaurantele și barurile se închid în toată Italia la ora 18. Textul complet al noilor norme

terapie intensivă covid

Medic român din Verona: „Strategia de luptă a Italiei împotriva coronavirusului se bazează foarte mult pe testare”