in

Româncă răzbunătoare la Pordenone, a încercat să-l calce cu mașina peste iubitul ei, când a descoperit că e căsătorit

A descoperit întâmplător că bărbatul cu care avea o relație amoroasă era căsătorit. Pentru Mihaela Denisa Focsaneanu, o frumoasă româncă de 50 de ani, a fost o lovitură.

Era furioasă, credea că el era singur, nu și-ar fi imaginat niciodată că are o familie.

L-a înfruntat supărată la locul lui de muncă, o instituție publică. I-a spus ce avea de spus, dar izbucnirea nu a fost suficientă pentru a-i potoli furia.

A ieșit, s-a urcat în mașină și s-a îndreptat spre motocicleta bărbatului, parcată în fața biroului. A aruncat-o pe pământ, apoi a încercat să facă același lucru cu proprietarul motocicletei, fostul ei iubit. Acesta a reușit să se eschiveze, să evite impactul, dar a depus plângere la poliție.

Povestea, care a avut loc la Fontanafredda, în provincia Cuneo, datează din 2014. În acel moment, femeia de 50 de ani, care s-a întors acum în România, era bine integrată în provincia Pordenone, unde conducea o afacere.

Pentru că a încercat să-l calce cu mașina pe amant, a trebuit să răspundă în fața instanței pentru tentative multiple de vătămare agravată. Evenimentele din parcare au fost documentate de înregistrările video ale unui sistem de supraveghere video care a înregistrat întreaga scenă.

Avocatul femeii, Silvio Albanese a vorbit despre un context de „fraudă sentimentală”, despre o reacție la un fapt nedrept.

«Dacă ar fi vrut să-l rănească – observă el – l-ar fi lovit. În realitate, el a vrut doar să-l sperie, cel mult putem vorbi despre o amenințare ».

Judecătorul unic Milena Granata nu a fost de aceeași părere, aplicându-i acuzatei un an de închisoare cu beneficiul unei condiționări, negându-i atenuantele generice și renunțând la una dintre circumstanțele agravante.

Citirea motivelor va ajuta apărarea să înțeleagă aprecierile făcute de judecător în vederea recursului.

„Ei cred că există neconcordanțe – comentează Albanese – Nu există răni, nu au existat loviri, deoarece clienta mea a renunțat”, potrivit Il Gazzettino.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia se îndreaptă spre „scenariul 4”, care înseamnă lockdown. Deja cinci regiuni au indicele Rt peste 1,5 și riscă blocarea

colectiv cinci ani

Cinci ani de la tragedia care a îndurerat o ţară întreagă. Nimic nu s-a schimbat: «Colectiv se poate repeta oricând»