in

Ministra Kyenge primită la Cervia cu banane

Acțiune a Forza Nuova înainte de sosirea ministrului pentru Integrare la Cervia, provincia Ravenna. Seara un necunoscut a aruncat câteva banane înspre scenă. Ministrul: ”Mâncare risipită”.

Dublă contestare împotriva ministrului pentru Integrare Cecile Kyenge la Cervia, pe riviera din Ravenna, pe timpul sărbătorii Pd. Câteva manechine, mânjite pe piept cu vopsea de culoarea sângelui și echipate cu pancarte și fluturași pe care scria ”Imigrația ucide – Nu principiului ius soli”, au fost abandonate noaptea trecută în piazza Salinari.

Forza Nuova: „Kyenge, întoarce-te în Congo”

Gestul a fost revendicat de Forza Nuova, mișcarea scriind că ”protejarea identității italiene trebuie să fie de interes primar, întrucât aceasta reprezintă forța din care își trage seva însăși viața poporului nostru”.

Calderoli despre ministra Kyenge: ”Seamănă cu un urangutan”

Carabinierii au identificat deja șase persoane ca posibile autoare ale acțiunii, în timp ce Pd din Cervia și-a exprimat ”indignarea absolută pentru actul de intimidare realizat de un grup de extremiști împotriva partidului nostru, ocupat zilele acestea cu tradiționala Sărbătoare Democrată. Îngrijorare și stupoare pentru prezența în orașul nostru a unor fenomene rușinoase inspirate de fascism”.

Reprezentantă Lega Nord: „N-o violează nimeni pe Kyenge?”

Seara, o persoană, care nu a fost încă identificată, a aruncat cu câteva banane în direcția ministrului Kyenge în timp ce vorbea de pe scenă. Fructele nu au ajuns pe scenă, căzând între primul și al doilea rând de spectatori. Ministrul a definit gestul a fi ”o palmă dată sărăciei și o risipă de mâncare”.

Noi insulte leghiste contra ministrului Integrării, Cecile Kyenge. “Întoarce-te în Congo, tâmpito”

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Padova, război contra muzicanților: ”De ce românilor le este permis totul?”

Ministra Kyenge: „Îmi fac griji pentru siguranța fiicelor mele”