in

Battipaglia, 600 de persoane la o înmormântare online a unei italience, era foarte apreciată de români

Noile date pandemice ne fac să înțelegem că vechile noastre obiceiuri vor trebui să se schimbe o perioadă mai lungă. Cu toții am descoperit cât de dificil este să combini sentimentele familiei și distanța socială, mai ales la înmormântarea celor dragi.

Astfel, în aceste zile în care numărul de infecții și decese crește din nou într-un mod îngrijorător, este important să evidențiem comportamentele exemplare pe care ar trebui să le imităm cu toții pentru a proteja sănătatea celor dragi, scrie salernonotizie.it.

Un exemplu clar a fost recenta înmormântare a unei italience de 35 de ani, Assunta Falivene, în vârstă de 35 de ani, organizată sâmbăta trecută de comunitatea religioasă a Martorilor lui Iehova din Battipaglia (Salerno).

Prietenii spun că a fost o femeie iubită și apreciată de toți cei care au cunoscut-o.

După ce a devenit mamă în urmă cu câteva luni, a lăsat în urmă soțul Savino Capacchione și pe micuțul Flavio, născut prematur în plină dezvoltare a bolii care a ucis-o rapid.

Mai presus de toate, Assunta Falivene lasă o amintire strălucitoare de generozitate și angajament altruist, în special în comunitatea locală românească, unde a desfășurat activități voluntare și evanghelizare, scrie salernonotizie.it.

Este de înțeles de ce atât de mulți prieteni și rude au simțit dorința puternică de a-și sprijini personal familia asistând la înmormântare.

Lăcașul de cult al Martorilor lui Iehova din Battipaglia, precum cele din toată Italia, a fost închis încă din martie, pentru a evita contagierea. Soluția a fost găsită datorită unei platforme de internet care a permis la peste 600 de persoane să se conecteze în streaming din diferite provincii și să ofere confort familiei chiar și de la distanță.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
sicriu inviat1

O femeie din Bihor a „înviat” când a fost pusă în sicriu. Un poliţist a declarat-o moartă fără să-l aştepte pe medic

cosa noastra

Raid în Catania. Peste 100 de mafioți din temutul clan Santapaola-Ercolano au fost reţinuţi de carabinieri