in

Răzbunarea, arma prostului: alungat din Italia, a încercat să blocheze o șosea națională la Ventimiglia

Un român de 23 de ani, expulzat din Italia, s-a răzbunat, rupând și aruncând panouri stradale pe drumul statal 20. Potrivit Chesturii din Imperia, Intervenția rapidă, tempestivă și eficace a doi polițiștii, în afara faptului că a făcut ca făptașul să ajungă pe mâna justiției, probabil a evitat producerea de accidente rutiere în mod potențial foarte periculoase pentru persoanele care ar fi tranzitat în acel moment în zonă.

Agenții Comisariatului din Ventimiglia au intervenit pentru a bloca un tânăr care, cu o acțiune în mod potențial foarte periculoasă și de neînțeles prin motivațiile sale, a creat o situație de enorm pericol pentru circulația rutieră pe drumul statal 20, pe porțiunea cuprinsă între Trucco și Airole (provincia Imperia), între kilometrii 138 și 140.

Cea mai scurtă expulzare: Repatriată cu avionul de poliția din Vicenza, s-a întors în 24 de ore

Bărbatul, în ciuda corporaturii firave, împins de o furie nebunească și de disperare smulsese deja, numai cu forța brațelor, cel puțin douăzeci de semne de delimitare a marginii carosabilului, dreptunghiurile reflectorizante albe și roșii instalate în interiorul tunelului Cima di Rovere, și cu intenția clară de a cauza accidente, le aruncase pe stradă, având grijă să ocupe ambele sensuri de mers și să creeze un traseu de sute de metri de neașteptate obstacole așezate în zig-zag.

Nefiind mulțumit, tânărul de naționalitate română, circulând mai departe pe drumul statal, a găsit o curbă deosebit de insidioasă și a împrăștiat pe stradă 15-20 de pietre mari strânse de pe marginea străzii sau făcute să se desprindă și să se rostogolească de pe panta abruptă situată la marginea străzii. Un potențial pericol pentru vehiculele în tranzit, în special pentru cele pe două roți, pe o porțiune de stradă cu rulaj în viteză și la o oră de vârf cu o densitate ridicată a traficului.

3.080 de români expulzați din Italia

Agenții, odată observată situația de mare pericol, mai întâi au îndepărtat cu mare atenție toate semnele metalice care acopereau carosabilul apoi, mergând mai departe pentru o verificare atentă a stării străzii, au depistat bărbatul care intenționa să poziționeze alte pietre. Individul avea intenția de a prelungi și mai mult construirea unui adevărat traseu cu obstacole, deja lung de sute de metri, în spatele unei curbe aleasă tocmai pentru virtuala sa periculozitate.

Polițiștii au oprit vehiculul cu semnalele luminoase de urgență în poziție adecvată pentru a semnala gravul pericol eventualilor șoferi și, mergând pe jos, l-au urmărit imediat pe tânărul român care în acel moment a încercat să fugă, dar a fost prins și arestat de doi operatori ai patrulei de la 113.

A început expulzarea românilor fără loc de muncă

Este vorba de Aurel Lăcătuș, de 23 de ani, român, eliberat cu numai câteva zile înainte din penitenciarul din Milano, deja expulzat din Italia cu un decret care îl obligă să părăsească țara până pe 18 iulie. Expulzat, deși este un cetățean comunitar, tocmai pentru gravitatea comportamentelor care deja l-au dus la închisoare. Bărbatul, care acum riscă o înrăutățire a situației sale, după arestare a fost dus la închisoarea din Sanremo.

Pe timpul activității de identificare și de completare a actelor de poliție, arestatul a lăsat să se înțeleagă clar că prin acțiunea sa voia să se „răzbune” pentru ordinul de expulzare emis pe numele său de autoritățile italiene. Românul a fost judecat de urgență la Tribunalul din San Remo și a fost condamnat la doi ani de închisoare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Presa rusă, alarmată de ideea că Băsescu ar putea candida la preşedinţie în Republica Moldova

Cea mai frumoasă româncă. Andreea Chiru va reprezenta ţara noastră la Miss World 2013 FOTO