in

Arestați după ce au jefuit și ucis un bătrân de 75 de ani, lângă Caserta

Pe 21 septembrie au fost executate trei mandate de arestare ordonate de procurorul care efectuează anchete privind decesul unui bătrân de 74 de ani găsit mort în propria locuință în urma unui jaf. Arestările au fost executate de carabinierii de la Unitatea din Castel Volturno (provincia Caserta).

Totul a început de la „straniul” deces al unui bătrân din Castel Volturno, Michele Carbonara, de 74 de ani, în noaptea de 14 septembrie. În casă au fost găsite semne clare de furt. De aici anchetele imediate ale carabinierilor din Castel Volturno.

Analiza mișcărilor bancare pentru cartea de credit sustrasă victimei și informațiile obținute în teritoriu au permis militarilor de la Arma să-i găsească pe autorii materiali ai jafului pe timpul căruia victima și-a găsit moartea. A fost arestată și iubita bulgară a unuia dintre cei doi, care lucrase ca îngrijitoare pentru bătrân și care le-a oferit informații.

A fost arestat jefuitorul bătrânicilor din Mestre

Arestații sunt Mitocaru Mihăiță Cristinel, de 21 de ani, Matei Petru, de 21, Mortimei Izabel, 23, bulgăroaică. Răufăcătorii au furat circa 100 de euro în numerar, două telefoane mobile și două carduri bancare. Apoi cu un card bancar au prelevat circa 1.310 de euro.

Jefuiau punctele de taxare de pe autostradă, cu topoare și târnăcoape, trei arestări

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Președintele Senatului, Pietro Grasso: „Cetățenie celor care muncesc”

Dramă lângă Verona, un român și-a înjunghiat soția și s-a sinucis