in

Stingea țigari pe corpul soției sale: român condamnat la 14 ani închisoare la Aquila

Violată și maltratată chiar și în fața copilului ei minor, pentru aceste fapte soțul ei a ajuns la închisoare.

Judecătorul de instrucție al Judecătoriei L’Aquila, Guendalina Buccella, în urma procedurii simplificate, a condamnat un cetățean român în vârstă de 43 de ani cu domiciliul în oraș, căsătorit cu o fată din L’Aquila și tatăl unui copil minor, la 14 ani de închisoare, scrie Il Messaggero.

Conform rechizitoriului, bărbatul arestat a acționat „cu tortură și cruzime, obligând femeia cu violență și amenințări (amenințări cu moartea) să întrețină relații sexuale împotriva voinței sale.

De asemenea, condamnatul ar fi stins țigara aprinsă de mai multe ori pe diferite părți ale corpului părții vătămate, „arzând astfel pielea, lovind-o brutal cu pumnii pe diferite părți ale corpului, provocându-i vânătăi de mai multe ori în zonele temporale, julituri pe stern și vânătăi pe față; toate acestea zilnic; cu o ocazie i-a rupt buza și i-a provocat o rană la ochi”.

Nu au lipsit abuzurile morale și fizice ale soției sale, „uneori chiar în fața fiului lor minor”.

Persoana condamnată ar fi lovit persoana vătămată cu pumnii, ar fi insultat-o ​​și ar fi amenințat-o cu moartea (uneori chiar cu folosirea unui cuțit îndreptat spre gâtul ei), ar fi amenințat cu uciderea părinților, cu incendierea casei, cu ducerea copilul minor în Germania și cu sinuciderea împreună cu copilul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

«Eminescu ar fi semnat pentru „Fără penali”», aberațiile șefului comisiei pentru cultură din Camera Deputaților, Iulian Bulai (USR), de Ziua Culturii Naționale

salvini nu și-a vaccinat copilul

Romii din Italia și-au făcut partid: „Vrem să-l oprim pe Salvini”