in

Și-a ucis fratele și a simulat o cădere de la balcon, român arestat în Sicilia


Un român de 25 de ani este acuzat de uciderea fratelui său, la Messina, în Sicilia.

Este acuzat că și-a ucis fratele, cu o lovitură violentă în cap, simulând căderea sa de la o înălțime de cinci metri de balconul casei.

Aceasta este acuzația procurorilor de la Parchetul din Barcelona Pozzo di Gotto (Messina), condus de Emanuele Crescenti, împotriva unui român de 25 de ani, Tiberius Stelian Apetroaei, care a fost arestat de carabinieri.

Presupusa infracțiune ar fi uciderea agravată a fratelui său Ciprian Catalin Apetroaiei (foto), comisă pe 19 mai 2019 în districtul Messina din Feminamorta.

Împotriva lui Apetroaei, personalul militar a executat un ordin de arestare în închisoare emis de judecătorul de instrucție.

Suspectul a raportat descoperirea trupului neînsuflețit al fratelui său pe care îl însoțise acasă dintr-un bar unde victima se certase cu alți clienți și unde și-ar fi uitat telefonul mobil.

Persoana arestată, conform declarației sale, s-ar fi întors în local pentru a lua telefonul mobil al fratelui său și la întoarcerea acasă și-ar fi găsit fratele mort, apoi ar fi sunat la 112.

O dinamică care nu l-a convins pe procuror, începând cu rezultatele examinărilor medico-legale: cauza decesului a fost legată de un „traumatism cranian sever cu accidente cranio-faciale cauzate de un obiect cu greutate mare și energie cinetică ridicată – se arată în raport – probabil orientat de sus în jos”.

În plus, corpul nu a suferit rănile obișnuite de cădere, dar a avut abraziuni „de tragere”, ca și când ar fi fost mutat. În cele din urmă, investigațiile efectuate de carabinieri au relevat alte contradicții și asupra momentului reconstrucției evenimentului oferit de bărbatul care a fost arestat și dus la închisoare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Nebunie la Capua, un român a furat o mașină, a dat peste un paznic, apoi a ciocnit mașina carabinierilor

Căutat pentru complicitate la o crimă în Calabria, român capturat în centrul orașului Cagliari