in

VIDEO/ “Românii au talent”: Mădălina: fostă gimnastă, fondatoarea Academiei de pole-dance la Milano

Noua revelaţie a showului “Românii au talent” difuzat de Pro Tv este Mădălina Felea, 28 de ani, fostă gimnastă româncă stabilită la Milano, unde a fondat o şcoală de dans la bară.

“Mi-aş dori ca dansul la bară să poată deveni disciplină olimpică”- a declarat românca. Când şi-a făcut apariţia pe scenă, spectatorii erau convinşi că va urma un număr de streap tease. Dar au rămas uimiţi de talentul tinerei, care a reuşit să arate o latură artistică şi în acelaşi timp senzuală a dansului la bară.

Mădălina, originară din Galaţi, a început să facă gimnastică artistică la vârsta de şase ani, dar a trebuit să renunţe la visul unei cariere după un accident suferit la 12 ani. Medicii i-au spus că nu va mai putea practica gimnastica, dar tânăra nu a renunţat la visul ei.

La 16 ani a văzut pentru prima oară, două dansatoare la bară, într-o discotecă şi a decis că poate încerca să pună în aplicare cunoştinţele de gimnastică, adaptatându-le unui nou stil.

Chelneriţă la Catania

La 19 ani, Mădălina a emigrat în Sicilia, la Catania, unde şi-a găsit de muncă intr-un bar, ca şi chelneriţă. Tot la Catania a deschis prima şcoală de dans la bară, denumită “Pole dance Academy”, în 2007. În 2009, Mădălina se mută la Milano, unde începe să predea “Pole dance gym”, cu numele de scenă Medea Felina.

“Medea Felina”

“E vorba despre o disciplină propriu zisă, cu 140 de mişcări de bază”, spune Mădălina, care descrie principalele reguli pe situl Academiei. Peste 40 de italience s-au înscris deja la şcoala de dans a Mădălinei. Acum obiectivul româncei este acela de a obţine recunoaşterea oficială a noului stil de gimnastică: astfel, a deschis o listă de semnături pentru a cere înscrierea disciplinei printre sporturile olimpice “aş fi fericită dacă într-o zi una din elevele mele ar putea participa la olimpiadă, ca gimnastă la bară”.

M.C.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

VIDEO/ Mădălina Ghenea la “Ballando con le Stelle”!

Moartea copiilor romi: Alemanno, acuzat de omor prin imprudenţă