in

Sardegna, molotov contra unei familii de români

O bombă molotov rudimentară a fost lansată pe 1 noiembrie în plină noapte către intrarea unei case din centrul localității Irgoli (provincia Nuoro – Sardegna), unde locuiește un cuplu de români care de ani de zile trăiește și lucrează aici.

Motivele gestului sunt necunoscute și indescifrabile: ea, angajată ca îngrijitoare la o familie din localitate, și soțul, ajutor de zidar la firmele locale de construcții, sunt cunoscuți de toți ca persoane absolut liniștite și dedicate în mod exclusiv muncii.

Război contra românilor în Calabria. Reuniune de urgență a autorităților locale: „Alarmă socială”

Din fericire daunele sunt limitate: flăcările au înnegrit fațada intrării și câteva obiecte de mobilier din apropiere, în schimb a fost mare spaima și amărăciunea cuplului de imigranți, treziți în inima nopții de sunetul exploziei sticlei incendiare și de strălucirea sinistră a flăcărilor care au cuprins ușa locuinței. La fața locului au intervenit carabinierii din localitate pentru cercetările de rigoare și pentru demararea anchetelor.

Un alt act criminal care alimentează disconfortul și fricile unei comunități sătulă să asiste neputincioasă la comiterea de acte vandalice în dauna bunului public sau la intimidări împotriva unor persoane fără nicio vină. Demonstrații de degradare socială care depășesc tot mai mult limitele infracționalității comune.”, comentează „La Nuova Sardegna”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Și germanii cer noi restricții pentru imigranții români și bulgari

Cârnații de Pleșcoi, rețetă cu paste