in

Româncă din Italia, omorâtă cu toporul de fiul său, căruia îi cumpărase casă și pe care îl întreținea cu bani

Crimă în comuna Baciu, județul Cluj, în noaptea de luni spre marți. Crima a fost comisă cu o cruzime ieșită din comun, spun procurorii aflați la caz. Omorul a fost comis de un bărbat, care și-a măcelărit mama. Se pare că acesta a folosit un topor și a lovit-o pe femeie de mai multe ori în cap. 

Presa clujeană spune că tânărul, pe nume Vlad, era un cunoscut consumator de droguri. Mama sa muncea în Italia și îl întreținea, cumpărându-i inclusiv un apartament. 

Criminalul era drogat și violent, dar oamenii legii l-au reținut, după o scurtă altercație, mai spun procurorii. Anchetatorii spun că între bărbat și mama acestuia erau probleme de mai mult timp, iar luni seara acesta s-a dus și i-a dat în cap cu toporul.

Mama bărbatului i-a cumpărat acestuia un apartament în Cluj-Napoca, unde locuia alături de mai mulți prieteni ratați. Toți se drogau, iar mama i-a tot reproșat că este un ratat și că își distruge viața. Într-un acces de furie, bărbatul s-a dus la locuința femeii din Baciu și scandalul a degenerat. 

Mama sa mergea în Baciu la bunica băiatului și acolo a avut loc scandalul între mamă și fiu, cel mai probabil din cauza banilor. Mama era cea care îi dădea bani, pe care cel mai probabil îi folosea să își cumpere etnobotanice, iar acesta a ucis-o când femeia nu a mai vrut să îi dea.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
magistrat de legătură cu Italia

România a desemnat un magistrat de legătură cu Italia. Se va ocupa de repatrierea marilor condamnați refugiaţi în Peninsulă

MAE organizează concurs pentru ocuparea a 120 posturi diplomatice și consulare. Proba testului grilă se va desfășura online