in

Silvio Berlusconi a părăsit spitalul. „Este nerăbdător să revină la o activitate deplină”

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a ieşit sâmbătă din spitalul din Milano unde fusese internat în cursul săptămânii pentru complicaţii legate de infecţia cu coronavirus anul trecut.

„El este nerăbdător să revină la o activitate deplină”, a declarat coordonatorul partidului său Forza Italia, Antonio Tajani.

Silvio Berlusconi, internat din nou la spital, datorită sechelelor după COVID-19

Berlusconi, 84 de ani, a reuşit să părăsească spitalul San Raffaele din Milano, evitând camerele de filmat ale reporterilor adunaţi în faţa porţii clădirii.

El fusese spitalizat marţi, pentru a patra oară în acest an. În septembrie, după ce se refăcuse în urma contaminării cu COVID-19, Berlusconi declarase că a trecut pe lângă moarte.

Fostul premier a părăsit spitalul la 1 mai, după internarea de peste trei săptămâni, tot pentru a-şi îngriji sechelele în urma infectării cu COVID-19 pe care îl contractase în septembrie.

Miliardarul, care a suferit o importantă operaţie pe cord deschis în 2016, şi-a înmulţit spitalizările în ultimele luni: în martie, el a stat mai multe zile în spitalul milanez, oficial pentru controale medicale prevăzute.

În februarie, Berlusconi a fost internat o noapte la spital în urma unei căderi fără urmări, dar în ianuarie s-a internat pentru mai multe zile în Centrul cardio-toracic din Monaco pentru probleme de aritmie cardiacă.

Iar în septembrie trecut, el fusese spitalizat din cauza unei infecţii pulmonare asociate COVID-19, transmite Agerpres.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Femeie încolţită de mistreţi în parcarea unui supermarket la Formello – VIDEO

Începând de astăzi, românii care călătoresc în Italia nu mai stau în carantină