in

Caltanissetta, ciobanul român care a ucis doi frați sicilieni cu bolovani, trimis în judecată

Florin Scurtu, un cioban român în vârstă de 29 de ani, a fost pus sub acuzare de Judecătorul de Instrucție de la Tribunalul din Caltanissetta și va fi judecat pentru dublu omor.

Anul trecut în iunie, Scurtu i-a ucis pe frații Calogero și Filippo La Monaca, de 76 și 74 de ani, antreprenori agricoli din Canicattì, pe un câmp din districtul Durrueli.

Crimă șocantă în Sicilia, un cioban român a omorât cu pietre doi bătrâni italieni, după o ceartă de la pășune

Carabinierii din Caltanissetta au fost cei care l-au plasat pe român în arest ca suspect de omor. Motivul crimei ar fi legat de faptul că presupusul criminal a pășunat animalele pe pământul victimelor, în ciuda interdicției lor, alimentând ciocniri continue cu cei doi fermieri.

În seara târzie a zilei de 14 iunie 2020, carabinierii au găsit în Contrada Deliella, zona rurală a municipiului Caltanissetta, pe proprietatea familiei La Monaca, cadavrul semi-carbonizat al unui bărbat, identificat ulterior drept Filippo La Monaca, 74 de ani din Canicattì, al cărui corp se afla lângă o mașină, de asemenea arsă. Odată ce militarii au ajuns la fața locului, intrând pe un drum rural care ducea la proprietate, au găsit, de asemenea, o pată mare și vizibilă de sânge cu urme de târâre care duceau la o clădire, în interiorul căreia a fost găsit corpul lui Calogero La Monaca, 76 de ani din Canicattì, fratele lui Filippo.

Din primele investigații efectuate, a rezultat că dublul omor a fost comis într-un mod deosebit de violent, victimele fiind ucise cu bolovani, găsiți la fața locului plini de sânge.

Aceste date, confirmate ulterior de rezultatele autopsiei, au dus la ipoteza unui conflict violent, care apoi a culminat tragic cu cele două omoruri.

Tânărul român, în timpul audierii de validare a arestării, a recunoscut faptele, mobilul fiind cearta pe problemele de pășunat.

Sicilia, începe procesul românului acuzat că a omorât doi membri ai unui clan mafiot, va fi judecat pentru dublă crimă

Familia La Monaca, bine cunoscută în Canicattì, deține acum un record trist: trei frați antreprenori agricoli au fost toți uciși, dintre care unul a fost consilier în consiliul Cammalleri în urmă cu aproape 20 de ani.

Înainte de Calogero (fost consilier al orașului) și Filippo, un alt frate, Antonio La Monaca, a fost ucis când avea 49 de ani.

Au rămas în viață două surori, proprietare ale unei bijuterii renumite, potrvit giornalenisseno.com.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4]
deseuri romania1

Şeful Gărzii de Mediu din România: «În 24 de ore am oprit intrarea în țară a 200 TONE de deșeuri»

Lucca, și-a bătut soția și apoi și-a sechestrat copilul, român arestat după o scurtă luptă cu polițiștii