in

Sicilia, începe procesul românului acuzat că a omorât doi membri ai unui clan mafiot, va fi judecat pentru dublă crimă

Florin Scurtu, un cioban român în vârstă de 23 de ani, a fost pus sub acuzare de procurorii italieni și va fi judecat, la sfârșitul lunii, pentru dublă crimă.

Românul şi-ar fi recunoscut vina. Mai mult, în urma examinării înregistrărilor telefonice ale victimelor şi ale suspectului, dar şi ale imaginilor înregistrate de sistemele de supraveghere video din localitate s-a stabilit că românul a fost prezent în data de 14 iunie 2019 la locul crimei.

Problemele lui nu se termină cu procesul deoarece, scrie presa locală italiană, mafioții au promis că vor răzbuna moartea celor doi membri ai clanului mafiot.

Carabinierii unității de anchetă Caltanissetta au găsit cadavrele la o sută de metri distanță unul de celălalt. Calogero 76, a fost carbonizat lângă mașină, în timp ce Filippo, în vârstă de 74 de ani, era pe pământ într-un câmp cu capul zdrobit de o piatră mare pe care carabinierii au găsit-o nu departe de corpul său în mediul rural din districtul Deliella.

Citiți mai multe amănunte:

Crimă șocantă în Sicilia, un cioban român a omorât cu pietre doi bătrâni italieni, după o ceartă de la pășune

După ce a ucis doi bătrâni italieni, un cioban român este “vânat” de mafia siciliană

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 7 In medie: 3.9]
tulpina indiana

Ministrul Sănătății din România: «Avem și noi infecţii cu varianta indiană». Tulpina ar putea deveni dominantă până la toamnă

Tentativă de jaf pe autostrada A1: tâlharii au blocat circulația, au pus cuie pe asfalt și au incendiat mașini