in

Flăcări într-o casă din Caulonia, a murit un român șomer în vârstă de 59 de ani

Flăcări într-o casă din Caulonia, a murit un român șomer în vârstă de 59 de ani

Un incendiu a distrus aproape complet o casă cu două etaje situată în districtul Focà di Caulonia, în provincia Reggio Calabria.

Cerignola, român de 55 de ani mort într-un incendiu la o fermă. Ipoteza sinuciderii, înainte de a muri a scris pe Facebook: „Nu mai pot trăi așa”

Un bărbat de 59 de ani, de naționalitate română, șomer, și-a pierdut viața în incendiul izbucnit în dormitorul său și cauzele căruia sunt încă cercetate.

Alertați în jurul orei douăzeci din noaptea de 1 spre 2 iulie, pompierii, care au ajuns în scurt timp la fața locului, au reușit să circumscrie flăcările într-un timp foarte scurt și să le împiedice să cuprindă câteva butelii cu GPL din interiorul clădirii.

Din păcate pentru bărbat nu mai era nimic de făcut.

Se presupune că flăcările începuseră deja câteva ore.

Proprietatea, care a devenit inutilizabilă din cauza pagubelor structurale extinse și locuită doar de bărbați, a fost pusă sub sechestru de către carabinierii din Roccella Jonica, responsabili cu investigațiile, scrie Giornale di Calabria.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Papa Francisc, internat duminică la spitalul Gemelli din Roma, a fost operat la colon. ”Intervenția s-a desfășurat sub anestezie generală”

Italia, prețuri exorbitante la închirieri de mașini, cererea este însă foarte mare