in

Cerignola, român de 55 de ani mort într-un incendiu la o fermă. Ipoteza sinuciderii, înainte de a muri a scris pe Facebook: „Nu mai pot trăi așa”

Anchetatorii lucrează pentru reconstituirea faptelor. Cu câteva ore mai devreme, pe profilul său de Facebook, victima făcuse o postare: „Nu pot trăi așa”

Un român în vârstă de 55 de ani este victima incendiului izbucnit în seara de 3 ianuaruie într-o clădire situată la o fermă din mediul rural Cerignola, în zona Foggia.

Bărbatul era muncitor din aceeași companie și locuia în clădire cu partenera sa și cu fiul ei, cu care se certase cu câteva ore mai devreme.

Victima are răni înjunghiate pe membre. Și chiar înainte de izbucnirea incendiului, el a scris o postare pe profilul său de Facebook cu care a salutat pe toată lumea și – conform anchetatorilor – și-a manifestat intențiile de sinucidere.

 „Vă pup pe toți, plec – se spune în postare – vă doresc multă fericire și sănătate întregii lumi, dar nu mai poți trăi așa, salutări tuturor prietenilor”.

Potrivit celor aflate de polițiștii care investighează, bărbatul de 55 de ani s-a certat cu partenera și cu fiul său cu câteva ore înainte de incendiu. În timpul disputei, polițiștii au intervenit și i-au trimis pe femeie și pe băiat departe de casă.

În decembrie, din cauza altor certuri, carabinierii au intervenit. Anchetatorii lucrează pentru a înțelege dacă bărbatul ar fi putut face un gest extrem. Sunt examinate și imaginile de la camerele de securitate ale companiei, potrivit ANSA.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia, un video despre vaccin, făcut de fetița unui medic român a devenit viral, trimis la 10 milioane de locuitori din Lombardia

Italia, hoții români și-au reluat deja activitatea, unelte de 2.500 euro furate de la o firmă din Modena