in

Italia, hoții români și-au reluat deja activitatea, unelte de 2.500 euro furate de la o firmă din Modena

În noaptea de 3 ianuarie, carabinierii din Pavullo nel Frignano (provincia Modena) au blocat și arestat doi hoți români cu vârste de 21 și 27 de ani, unul cu domiciliul în Bologna și al doilea fără adăpost, ambii cunoscuți deja de forțele de poliție.

Povestea a început la scurt timp după miezul nopții în orașul Pavullo, când patrula nucleului radio-mobil a interceptat un Fiat Punto care transporta două persoane.

Șoferul, imediat ce a văzut mașina carabinierilor, a făcut mai multe manevre periculoase, circulând în zig zag pe mijlocul străzii, pentru a evita oprirea și în încercarea de a scăpa.

S-a declanșat o urmărire, iar fugarii au fost prinși. În timpul fazelor de urmărire, a fost primit un apel la centrul de operațiuni Pavullo care a raportat un furt tocmai consumat pe o autoutilitară aparținând unei companii termohidraulice locale, de unde au fost sustrase numeroase unelte de muncă, în valoare de peste 2.500 de euro.

La percheziție, în mașina românilor a fost găsită prada furată de la firma din Pavullo. Cei doi au fost arestați pentru furt calificat în complicitate, ultraj, deținere nejustificată de arme albe, și au fost sancționați pentru încălcarea normelor anti-Covid, scrie Reggio2000.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cerignola, român de 55 de ani mort într-un incendiu la o fermă. Ipoteza sinuciderii, înainte de a muri a scris pe Facebook: „Nu mai pot trăi așa”

cadavre

Cadavrele a doi pacienți, încurcate la un spital din România. O familie ar fi îngropat alt mort