in

Şofer de tir de 32 de ani, mort pe autostrada A1

Un autotransportator român rezident la Quarrata a murit pe 18 aprilie în urma unei tamponări între vehicule grele produsă pe A1 pe porţiunea munţilor Apenini între localităţile Sasso Marconi (Bologna) şi Barberino del Mugello (Firenze).

Gheorghe Marius Luta, de 32 de ani, originar din Piteşti, căsătorit şi tatăl a doi copii, locuia de mai mult timp la Quarrata (provincia Pistoia). A decedat pe loc, în timp ce colegul care era alături de el, angajat al firmei Chiti Autotrasporti, din Quarrata, a fost rănit uşor.

Accident pe autostrada A4, lângă Venezia: doi români morți şi doi răniţi

Gheorghe Luta se întorcea acasă după una dintre numeroasele voiaje din motive de muncă în Irlanda, unde în acea zi se afla şi fratele său, şi acesta autotransportator la volanul unui tir al firmei Chiti.

Livorno, incident pe autostradă, mort la 23 de ani

În accident au fost implicate patru vehicule grele. Camionul care îl preceda a frânat brusc pentru a lăsa să intre un alt tir de pe banda de urgenţă, în dreptul localităţii Roncobilaccio. Gheorghe nu a reuşit să-l evite şi l-a tamponat. Un impact deosebit de violent, în urma căruia cabina tirului său a fost complet zdrobită.

Corpul a fost repatriat în România, unde se află soţia Florina Elena şi copiii Alexandru şi Larisa.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Potop de Paşti. Zeci de localităţi au fost măturate de ape, şase oameni şi-au pierdut viaţa

Consulul de la Milano, pentru prima dată la Slujba de Înviere: „Să fim solidari fiecare român unul cu celălat”